Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Home Theater Bouw Computer
Iedereen die wil een theater ervaring hebben bij het kijken naar verschillende soorten video en audio kan het opzetten van een home theater systeem . Echter , het bouwen van uw eigen home theater computer kan bieden voldoening en een gevoel van trots omdat je het samen te stellen jezelf. Bij bepaalde computers is opgezet om te gebruiken voor een home theater , zoals een Windows Media Center -pc , maar u kunt ook bouwen door het volgen van een aantal algemene stappen . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen

Look 1 voor een behuizing van de computer die geschikt is voor uw behoeften. Een kast is makkelijker om mee te werken en kan gevonden worden op CDW of TigerDirect ( zie bronnen ) . Een computer zaak normaal gesproken geleverd met een voeding , dus zorg ervoor om te lezen van de beschrijving op de site.

Look 2 voor een top - kwaliteit moederbord met een fatsoenlijke processor en ten minste vier PCI-slots . ASUS is een bekend merk en werkt met zowel AMD en Intel- chipsets en processors . Gebruik een schroevendraaier om het moederbord te hechten aan de zaak met de bijgeleverde plastic connectoren en metalen schroeven .
3

een minimum van ten minste 2 GB geheugen voor de computer kopen . U kunt altijd meer toevoegen op een later tijdstip als het nodig is. Raadpleeg de documentatie bij het moederbord van het type geheugen u kunt gebruiken . Plaats de geheugenchip in de sleuf van het moederbord en sluit het af .
4

Koop een dvd- drive om films af te spelen . Een DVD /RW drive is niet nodig , maar de prijzen zijn redelijk voor deze stations . Kijk op Newegg of Best Buy ( zie bronnen ) voor verschillende merken van DVD -drives . Plaats de DVD drive in een van de open drive bays en gebruik de metalen schroeven om de schijf aan de zaak . Er moeten twee schroeven aan elke kant van de schijf .
5

Aankoop van een bescheiden formaat harde schijf . De standaard grootte van een harde schijf in de meeste computers is 500 GB . U kunt ook een harde schijf die 1 TB aan beschikbare ruimte is te vinden. Monteer de harde schijf aan de binnenkant van de behuizing direct onder de DVD drive . Er moet een interne mount of een andere gehechtheid aan het station veilig te stellen .
6

een high - end grafische kaart kopen . Dit geeft de beste beeldkwaliteit bij het bekijken van films . Kijk voor een grafische kaart die minimaal 256 MB geheugen heeft . Plaats de grafische kaart in een beschikbare AGP of PCI -sleuf en bevestig deze aan de zaak met behulp van een schroevendraaier .
7

Aankoop van een tv-tunerkaart . Dit is nodig om video te importeren van bronnen zoals een satelliet- of kabel-tv -ontvanger . De beste kwaliteit die een tv- tuner kaart is een die digitale en geen analoge . Een analoge tuner hoeft niet altijd een haarscherp beeld en kan soms korrelig . Plaats de kaart in een ander vrij PCI-slot op het moederbord en bevestig deze aan de zaak .
8

een geluidskaart die zal zorgen voor surround sound kwaliteit Aankoop . Een populair merk voor geluidskaarten is Sound Blaster . Een geluidskaart kan een 1/8-inch mini-jack moet RCA-connector kabel voor aansluiting op een home theater receiver . Een geluidskaart zal ook een andere PCI-sleuven van uw computer te gebruiken .
9

Bevestig alle van de stroom en data kabels aan op de stations , met inbegrip van de harde schijf en dvd-station en alle audio aansluitingen van de dvd-drive op de geluidskaart . Raadpleeg de handleidingen voor elke schijf voor specifieke instructies .
10

Installeer het besturingssysteem op de harde schijf . Als voor de installatie van een schijf , plaatst u de schijf in het dvd-station en schakel de computer . Volg de instructies op het scherm om het besturingssysteem te installeren .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is het verschil tussen een…
·Het gebruik van magneten in Co…
·Hoe maak je een Power Supply S…
·Hoe maak je een G Drive opnieu…
·Hoe te SAVF opslaan op tape 
·Hoe een eMachines W3052 80GB H…
·Hoe om te achterhalen wat voor…
·Hoe om gegevens van een 20 GB …
·Hoe je SSD Schijven defragment…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding een Fujitsu lapto…
·Hoe weet ik of een processor van de comp…
·Hoe je RAM-geheugen toevoegen aan uw Des…
·De Toshiba P35 S609 draait op de batteri…
·Toegang krijgen tot de Toshiba Satellite…
·Hoe te Typing Speed ​​Met Games Verbeter…
·Hoe de Inspiron 5150 harde schijf upgrad…
·Voordelen van Cat 6 Over Cat 5e Cabling 
·Hoe te : Screenshots op de iMac 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com