Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe je RAM toe aan Desktops
RAM 's Een desktop computer bepaalt hoe efficiënt het systeem werkt met grote hoeveelheden gegevens . Het toevoegen van meer RAM-geheugen maakt de machine beter op het gelijktijdig beheren van meerdere programma's of het uitvoeren van geheugen - intensieve taken , zoals video rendering of het laden van drie - dimensionale games. Het proces omvat het openen van de behuizing van de computer , maar geen speciale technische kennis of ervaring is niet vereist , en duurt slechts enkele momenten voor de eigenlijke installatie . Wat je nodig hebt
Compatible RAM modules
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal welke verscheidenheid aan RAM uw computer gebruikt . Terwijl u kunt het systeem te openen en onderzoekt de fysieke RAM- slots , met behulp van een gratis programma geeft je de nodige informatie zonder kraken behuizing van de computer . Software zoals Crucial.com ' s systeem scanner en System Information for Windows kunt u gedetailleerde informatie over het type RAM op het moederbord te geven . Gebruikershandleiding van het systeem kan ook een lijst van de RAM- variëteit . Voorkomende soorten omvatten SDRAM , DDR2 en DDR3 . Kopen van 2

Schakel de computer uit en ontkoppel alle netsnoeren en accessoires . Houd het systeem volledig unpowered gedurende het gehele proces , of loopt u het risico een elektrische schok en /of schade aan het systeem .
3

Open behuizing van de computer . Het proces zal verschillen tussen de verschillende case modellen . Sommige gevallen lift off met een grendel of hendel , hoewel je misschien een schroevendraaier nodig om bevestigingen van de behuizing te verwijderen .
4

Zoek de RAM-sleuven , meestal naast CPU op het moederbord geplaatst . Elke moederbord heeft een verschillend aantal slots . Als u geen vrije slots hebt , kunt u nog steeds verhogen van de beschikbare RAM-geheugen door het vervangen van bestaande kaarten met een hogere capaciteit kaarten .
5

Koppel alle oudere kaarten indien nodig en schuif de nieuwe kaarten op hun plaats . RAM kaarten past alleen de juiste richting wijzen een richting . Let op de inkepingen op de kaart en slot op de juiste facing bepalen . De meeste RAM slots hebben kleine vergrendelingen aan beide zijden die vereisen ontkoppelen alvorens een kaart te verwijderen en opnieuw bevestigen na een nieuwe kaart aansluiten . Wees voorzichtig niet te veel kracht te gebruiken of u het risico schade aan de RAM-kaart of het moederbord .
6

Vervang de behuizing van de machine en sluit de stroomvoorziening en accessoires . Het systeem herkent automatisch de nieuwe RAM-geheugen tijdens het opstarten .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te Overclock de Mobile Int…
·How to Set Up Audio op een ATI…
·DDR geheugen Upgrade problemen…
·Hoe te upgraden mijn Fujitsu T…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron V…
·Verschil tussen een P & T Proc…
·Hoe Dell Dimension Vervang 455…
·Specs van een ATI All in Wonde…
·Wat zijn Registers in een micr…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een IBM laptop formatteren 
·T60 Specificaties 
·Hoe te openen een Dell Latitude D400 
·Hoe je luidsprekers aan de slag op eMach…
·Portable Hard Drive Vs . Flash Drive 
·Hoe reinig ik de LED- kop op een Okidata…
·Hoe te branden van een ISO-image Met ext…
·Hoe maak je een CD Burner Installeer in …
·Hoe kan ik inschakelen HDMI 8510w ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com