Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Kan Grafische Kaarten Verbinding maken met een PCI Slot ?
Videokaarten macht de video die u op uw scherm ziet en kan verbinding maken met een van de verschillende sleuven op uw computer moederbord . De meest voorkomende sleuf voor uitbreidingskaarten op moederborden , de Peripheral Component Interconnect -slot , biedt een interface voor het aansluiten van allerlei add - on apparaten . U kunt bepaalde videokaarten aansluiten op PCI-slots , maar er zijn een aantal beperkingen te weten over . Grafische kaarten en PCI

Hoewel vrij ongewoon in nieuwere systemen , zijn er grafische kaarten die verbinding kan maken met Peripheral Component Interconnect slots . Deze witte sleuven zitten in de linkerbenedenhoek van de meeste moederborden in de computer . Ze zijn handig voor het aansluiten van diverse randapparaten buiten videokaarten , zoals geluidskaarten , modems , netwerkkaarten en storage adapters .
Voordelen

Bijna iedere consument desktop computer heeft ten minste een PCI slot , dus het grootste voordeel van het gebruik van een PCI videokaart is compatibiliteit . De meerderheid van de PCI grafische kaarten zijn relatief goedkoop ook. U kunt PCI grafische kaarten installeren als je poorten extra monitor nodig hebt of als je wilt betere videoprestaties dan een ingebouwde moederbord grafische chip biedt .
Nadelen

zo goedkoop en universeel als ze zijn , doen PCI -videokaarten niet de beste prestaties beschikbaar zijn . De beperkte bandbreedte van de PCI-bus is niet geschikt voor high - end videokaarten , en als gevolg daarvan alleen low - end videokaart modellen zijn verkrijgbaar in PCI versies . Als je een high - end kaart voor games of andere grafische - zware toepassingen nodig hebt , installeer een PCI - Express -kaart op nieuwere pc's of een Accelerated Graphics Port -kaart op oudere computers . Niet alle computers hebben PCI - Express of AGP slots , echter. Dit beperkt aantal eigenaren van de computer naar PCI- videokaarten .
Installatie

een PCI videokaart installeren is relatief eenvoudig . Na het openen van uw computer , alles wat je hoeft te doen is het verwijderen van de beschermende metalen beugel aan de linkerkant van een PCI-slot , plaatst u de grafische kaart in het PCI slot en schroef de beugel aan de zaak . Installeer de meest recente drivers van de website van de fabrikant voor een maximale compatibiliteit met games en toepassingen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe herken ik het DDR geheugen…
·Hoe de Intel 5000 voor Wireles…
·Hoe maak je een SDRAM Chip Ide…
·AMD Phenom II N620 vs Intel 17…
·Hoe te dwingen Multiple Cores …
·Hoe Memory Upgrade voor de Del…
·DDR Geheugenproblemen 
·Emachines MS Moederbord Types 
·Een beschrijving van een Dell …
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Geen geluid op de TV vanaf een laptop VG…
·Hoe maak je een stick versleutelen 
·Hoe heeft om uw eigen boek met uw eigen …
·Hoe naar Mount een Circuit Board 
·Hoe maak je een verborgen BIOS Menu op e…
·Problemen met een Lexmark Cartridge 35 
·Scroll Lock op een Mac-laptop 
·Mijn Toshiba Laptop Ingebouwde microfoon…
·Verschil tussen PC Geheugen & Pc2 Geheug…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com