Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Thermische Printer Definitie
Er zijn een verscheidenheid van computer printer technologieën die vandaag beschikbaar zijn , en afhankelijk van de behoeften van de gebruiker , is de kans groot dat een bijna perfecte pasvorm te vinden . Thermische printers , populair bij zakelijke instellingen , gebruik maken van warmte op te warmen wax gebaseerde inkt en maak indruk op papier . Vanwege dat , zijn thermische printers vaak gebruikt in bedrijven met een hoge faxverkeer , of dat heldere , speciaal drukwerk voor etiketten , labels , en andere toepassingen nodig . Definitie

Een thermische printer werkt vanuit de theorie van de thermische overdracht . Dit is een wetenschappelijke theorie die stelt , in feite , zal dat thermische energie ( warmte ) door contact van het ene punt naar het andere . Het plaatsen van een hete soep op een tafel laat een hete ruimte waar het rust , door de straling van warmte in de tabel zelf . Dit wordt gebruikt om impressies van letters op papier over te dragen , want het is gespoeld door middel van een thermische printer .
Verplaats

Een directe thermische printer is de oudste van de twee gemeenschappelijke variëteiten van thermische printer . Gecoat papier wordt geduwd door de directe thermische printer , en als het papier gaat over de verwarmde printkop , zijn kleine puntjes aangegeven op de papieren die verschijnen als letters . Dit soort printer vereist geen inkt , en gebruikt geen lint .
Thermische Wax Transfer

De andere populaire variëteit van thermische printer is een thermische wax transfer printer . In tegenstelling tot een directe transfer printer , een thermische wax transfer printer heeft een lint die een wax - gebaseerde inkt bevat . De printkop wordt gebruikt om de inkt te verwarmen , en het is vervolgens overgebracht naar het papier , waar het permanent na het droogt wordt .
Gebruikt

Beide thermische printers zijn nog steeds veel gebruikt in dag - tot-dag werking van verschillende bedrijven . Een directe transfer printer werkt alleen in zwart-wit , en werd in de volksmond gebruikt voor de vroege faxapparaten , hoewel de technologie is geëvolueerd sinds haar oprichting . Wax transfer printers kunnen gebruiken zwart-wit of gekleurde inkt , en is populair voor het afdrukken van barcodes . Beide varianten worden ook gebruikt voor prijskaartjes , labels en andere , soortgelijke drukwerk .
Cost

Deze twee soorten thermische printer , maar verschillend van elkaar , kosten ongeveer hetzelfde . Factoren die invloed hebben op de prijs zijn de afmetingen van de printer , hoe vaak het wordt gebruikt , en de functies opgenomen . Op het einde, is het best om te beslissen welke printer is de beste tool voor de specifieke set van behoeften afdrukken op uw kantoor .

Previous: Next:
  computer Printers
·Reset Instructies voor de Okid…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 3320…
·Hoe de inktpatroon vervangen o…
·Thermische Printer Definitie 
·Hoe kan ik een kaart op een Le…
·Hoe afdrukken Out CD Covers 
·Wat maakt een printer Spool ee…
·Hoe je de datum op de broer In…
·Soorten inkjetprinters 
  Related Articles
Hoe het opzetten van een printer op een …
Hoe kan ik een printer op een iPad Hook 
Hoe maak je een 3D-printer monteren op u…
Kunt u Haak een printer aan de iPad ? 
Hoe naar Mount een 3D-printer Dimension …
Hoe een printer te installeren op een iP…
Hoe kan ik een printer aan het werk Uit …
Definitie van een videokaart 
Wat is de beste videokaart voor High Def…
  Hardware Articles
·Intel Xeon E5503 Processor Vs . I7 930 
·Hoe maak je een CPU upgrade Met een 478 …
·Hoe maak je een Motion Computing Tablet …
·Hoe te History of tracklogs opslaan op e…
·Asus M2N E moederbord Specificaties 
·De MacBook adapter niet opladen 
·Hoe een HP Designjet 750C configureren v…
·Hoe te verzenden Delete VB6 Pop Mail Hel…
·Hoe de Photo Cartidge Vervang op een Eps…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com