Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe afdrukken Out CD Covers
In het tijdperk van MP3's , veel mensen kiezen uit het gebruik van CD 's . Echter , er zijn nog enkele toepassingen voor dit digitale formaat, zoals het bewaren van familiefoto's , opslaan van uw persoonlijke muziek of het maken van een digitale kunst portfolio aan om tijdschriften en boeken uitgevers sturen . Als u het maken van een CD voor een soortgelijk doel , in gedachten houden dat de albumhoes doet nog steeds voor veel mensen . Gelukkig is het creëren van cd-hoesjes is een eenvoudige zaak , je hoeft alleen maar naar de cover ontwerpen en print het uit voor uw volgende CD - swapping streven. Wat je nodig hebt
Meetlint verhuur CD jewel cases
schetsblok en potloden
Computer
Digitale camera en accessoires verhuur Drukker Briefpapier van Zazzle.nl Scissors
< br > Toon Meer Aanwijzingen

Maatregel 1 het cd-doosje . Normale CD-covers maatregel 4,724 cm in het vierkant , maar je wilt in gedachten te houden dat je sommige bloeden ruimte van ongeveer 1/8 inch nodig . Dit stelt u in staat om het beeld uit te snijden zonder te snijden in de afbeelding . Het meten van uw cd-doosje zal ervoor zorgen dat de grootte van de afdruk juist naar uw specifieke geval is . Kopen van 2

Genereer ideeën voor CD cover art . Beginnen met het schetsen een aantal van uw ideeën , werken met mogelijke afbeeldingen , lettertypen of thema's die u wilt beschikken over uw cd . Bijvoorbeeld , als je werkt op een dekking voor een lokale classic rock band , kunt u experimenteren met hun logo of een interessante foto om de boodschap over te brengen voor de CD . Zorg ervoor dat als je schets , u uw mock omslag te vestigen op de afmetingen van het cd-doosje .
3

Opzetten van een map op uw computer om uw werk op te slaan . Etiket het met de naam van het project . Dit stelt u in staat om al uw materiaal op een plaats als u werken aan uw CD-hoes .
4

Maak foto's voor uw cd- hoes , rekening houdend met uw oorspronkelijke ontwerp ideeën . Upload uw digitale foto's met behulp van de kabels en software die bij de digitale camera is geleverd . Sla de foto's in de map CD-cover -bestand .
5

Leg de CD-hoes ontwerp , voeg eventueel tekst en kies interessante lettertypen die uw thema te ondersteunen . Gebruik een grafisch programma waarmee u vertrouwd , dus krijg je de beste resultaten . Enkele mogelijke grafische programma's zijn Adobe InDesign , Quark of Microsoft Publisher , maar je bent niet beperkt tot deze programma's . Zorg ervoor dat bij het instellen van de pagina voor uw document , u instellen dat de afmetingen van een CD-hoesje . Dit meestal doen je door naar het menu "Bestand " en het kiezen van een pagina-indeling optie . Stel de metingen er voordat u begint te werken om te bezuinigen uw werktijd . Ontwerpen van zowel de voorkant als de achterkant van de cover , en zorg ervoor dat de twee worden gecentreerd op de pagina om te zorgen dat je genoeg ruimte om ze allebei te snijden hebben

Laad de printer 6 ; . Gebruik karton voor een steviger omslag . Als je op een budget , denken over gekleurde kaart met zwarte inkt tekst en afbeeldingen . U zult nog steeds plekjes van kleur hebben zonder de kosten van gekleurde inkt .
7

Print de cd te dekken uit . Om dit te doen , ga naar " File " en vervolgens " Print Preview" . Zorg ervoor dat uw voorklep is gecentreerd , zodat uw werk niet wordt afgesneden in het drukproces . Als je eenmaal hebt vastgesteld dat het is uitgelijnd , klikt u op "Print" en klik op " OK " .
8

Knip de cd- hoes en steek deze in de jewel case .
< Br >

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Refill een HP11 inktcar…
·Hoe te dwingen de HP Deskjet 9…
·Hoe werk ik een Bluetooth op e…
·Hoe te verlengen Brother MFC 7…
·Hoe maak je een Canon PIXMA MP…
·Installatie-instructies voor e…
·Hoe te Generic Ink gebruiken m…
·Hoe maak je een LPR -printer t…
·Problemen met de HP7600 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe het opzetten van RAID 5 
·Interne componenten van een laptop 
·Single Core Hyper Threaded Vs . Quad Cor…
·Hoe maak je een lege CDR-formaat 
·Hoe kan ik een Acer Aspire Accu Dat doet…
·Hoe de System batterij vervangen in een …
·Hoe maak je een Barbie- USB -scanner rei…
·Microchip Manufacturing Technology 
·Hoe te Netgear WG111 gebruiken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com