Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Single Core Hyper Threaded Vs . Quad Core Hyper Geneste
De Central Processing Unit ( CPU ) van een computer verwerkt de centrale rekentaken van alle toepassingen . Rendering GUI graphics , compileren code , en programma-instructies uitvoeren zijn al behandeld door de CPU . Bij veel programma's tegelijkertijd worden uitgevoerd op hetzelfde moment in een instelling genaamd " hyperthreading , " of een bepaald stuk code vergt veel van berekening, kan de CPU verzanden geworden en vertragen de uitvoering van andere programma's . Multicore processors helpen met dit , en elke kern kan hebben afzonderlijke draden van executie . Central Processing Unit

De CPU van een computer behandelt alle berekeningen van de computer . En , omdat een computer gebruikt berekeningen om alles van processen om het afdrukken om grafische interfaces te behandelen , elk programma vereist enige gebruik van de CPU . De processor stuurt ook processen tijdens de uitvoering , regie andere delen van de computer om bepaalde delen van de programma's uit te voeren . De CPU fungeert als de centrale controller en computationele apparaat van de computer, die elk actief proces toegang tot moeten hebben op een bepaald punt .
Multi - core processors

De eerste processors waren gewoon enkele processors die hun tijd verdelen tussen elke taak op de computer . Dit leidt vaak tot enorme systeem vertraging bij vele processen moeten toegang tot de processor op hetzelfde moment , of wanneer de processor wordt betrokken bij een proces dat veel verwerkingstijd vereist . Om dit tegen te gaan , processor makers geschapen " cores " in processors . Een kern is een blok van de processor gereserveerd om uitvoering van het programma threads draaien . Een dual core processor , bijvoorbeeld , kan echter lopen twee afzonderlijke draden van de uitvoering van processen .
Hyperthreading

, een ander antwoord op de processor probleem kwam bij wijze van ' multithreading ', later door Intel aangeduid als " hyperthreading . " Hyperthreading is de praktijk van het toestaan ​​van een single core naar meerdere threads van de uitvoering van het programma uit te voeren. In plaats van het verspreiden van discussies over meerdere cores , hyperthreading kan de single core te simuleren verschillende uitvoeringscontexten in dezelfde processor . De vragen die aannemen dat ze toegang hebben tot het geheel van de processor , terwijl ze in werkelijkheid delen een processor met andere processen .
Quad Core Hyperthreading

Het concept van hyperthreading is niet beperkt tot single core processors , maar ook voor verwerkers multicore . Zelfs processoren met vier afzonderlijke kernen Hyper hebben elk monster een potentiaalvrij 8 + kernen voor het systeem . Hyperhreading kan een nuttig hulpmiddel voor single core processors zijn, in dat het opent de processor tot processor doorvoer te verhogen . Echter , bij uitbreiding in meerdere kernen , zoals vier of meer , Hyperthreading lijkt niet efficiency helpen . Integendeel, verminderde prestaties begint omdat ze verwerkt die vier cores zou behandelen worden nu uitgevoerd in hyperthread situaties . Deze maakt gebruik van meer middelen in de kern dan anders typisch zou zijn , zeker gezien het feit dat de maximale efficiëntie is opgedaan bij elke kern werkt op een enkele draad , in plaats van splitsing kern middelen .
< br >

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe maak je een PCI Firewire k…
·Hoe je Intel Chipset drivers t…
·Wat is de PCI Express x16-kaar…
·Soorten RAM Gidsen voor een la…
·Hoe Overclock een Gateway PC 
·Bfg Geforce 6200 OC PCI Overcl…
·Hoe maak je een GeForce MX400 …
·Hoe je RAM installeren in een …
·Hoe te DDR2 4Gb geheugen kopen…
  Related Articles
Hoe Set Up Uitgebreid overzicht op twee …
Dual Vs . Enkele grafische kaart 
Wat is Hyper Memory op een grafische kaa…
Hoe een enkele fysieke computer kan een …
Quad Core Vs . Dual Core Server 
Hoe Enkele negatieven gebruiken Met de N…
Hoe de locatie van een Dual Core Process…
Core 2 Extreme vs Core 2 Quad 
Core 2 Duo T8100 Vs . T8300 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een S - Video- verbinding op…
·Hoe maak je een moederbord en processor …
·Hoe je het Administrator-wachtwoord op e…
·Hoe maak je een Risograph Printer Proble…
·Verschillende soorten Computer processor…
·Hoe de Schijfcontrole -functie van Windo…
·Hoe maak je Fit een laptop toetsenbord 
·Lenovo ThinkPad X61 Specificaties 
·7600 GS Vs . 6800 GS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com