Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Interne componenten van een laptop
Laptops zijn een noodzaak geworden om een groot aantal individuen , zoals studenten en werknemers , als gevolg van hun gemak en hulp bij het voltooien van taken op hogere tarieven . Ze zijn draagbaar , licht van gewicht , compact en betaalbaar . Terwijl elke laptop bevat veranderlijke software - besturingssysteem of specialisaties - ze bevatten elk vergelijkbare onderdelen . Het is belangrijk om elke component kennen , zodat gebruikers niet alleen bewust hoe laptops werken, maar zijn in staat om storingen te identificeren als ze zich voordoen . Moederbord

Het moederbord is de belangrijkste processor van een computer, ook wel bekend als ' het brein van de computer " . Het is een eenheid waarin andere laptop componenten aan . Als een menselijk brein , het moederbord stuurt signalen naar elke laptop component zodat het kan functioneren. Elk moederbord heeft de vorm van een rechthoek of vierkant , met sleuven voor componenten zoals de harde schijf , ventilator , videokaart , random access memory en processor.
Random Access Memory

Random Access Memory , bekend als RAM-geheugen , biedt tijdelijke geheugen voor een laptop om de toepassing en programma- informatie op te slaan , terwijl deze wordt gebruikt door het besturingssysteem . Dit maakt het mogelijk programma's sneller te verwerken , terwijl het niet nemen van de harde schijf geheugen . Hoe meer geheugen van een laptop heeft , hoe beter de prestaties . RAM chips zijn de meest bijgewerkte mechanisme een laptop . Gebruikers zijn in staat om hun geheugen te upgraden door het kopen van de chips gescheiden en ze handmatig installeren .
Grafische Processor

De grafische processor
, ook bekend als de videokaart , kunt u visueel ziet de computer de inhoud op het scherm . De belangrijkste functie is om multimedia zoals video's en graphics voor games te verwerken. Gebruikers zoeken krachtige grafische processors bij het zoeken naar een hogere kwaliteit graphics, die typisch in gaming laptops zijn . Deze videokaarten zullen soms hebben hun eigen mini fans geïnstalleerd , vanwege de hoge hoeveelheid warmte die ze genereren .
Hard Drive

De harde schijf is een onderdeel dat winkels al uw bestanden , programma's en software . Mocht er iets gebeuren met uw computer , en de harde schijf niet wordt geschaad , kunt u nog steeds toegang tot uw bestanden door het behoud van het apparaat . De grootte van een harde schijf zal variëren voor elke laptop . Deze component kan worden opgewaardeerd naar een hogere capaciteit , met meer gigabyte geheugen ruimte , maar gebruikers moeten worden geïnformeerd dat zij nodig zullen hebben om de oude harde schijf kunt overzetten naar het.
Cooling Fan
< br

laptops > genereren veel warmte door het elektrische vermogen en componenten die op hetzelfde moment . Hoge temperatuur warmte wordt geproduceerd wanneer onderdelen zijn intensiever of gevorderde , zoals grote hoeveelheden RAM of hoge - capaciteit videokaarten . Te veel warmte zorgt ervoor dat laptops oververhit en defect . Koelventilatoren zijn geïnstalleerd op laptops om deze gebeurtenissen te voorkomen . Deze apparaten koelen van de processors als de computers op en helpen reguleren van de temperatuur . Koelventilatoren werkt mogelijk niet wanneer gebruikers blokkeren buitenlucht passages in de fans door het plaatsen van de computers op de top van bedden of andere locaties die obstructies van verse luchtcirculatie veroorzaken .

Previous: Next:
  laptops
·Waarom heb je nodig een privac…
·Hoe vindt mijn Acer Aspire T13…
·Hoe te Demonteer een MX6426 
·Hoe de Keyboard Cover verwijde…
·De specificaties van een Compa…
·Soorten laptopbatterijen 
·Hoe te verwijderen van een Com…
·Hoe de Upgrade Dell Inspiron 5…
·Hoe kan ik een besturingssyste…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe krijg je een Internet Screen Shot me…
·Hoe om te controleren het geheugen op ee…
·Hoe de BIOS scherm voor de Sony Vaio VGN…
·Hoe maak je een Brother herstellen OPC B…
·Hoe Zorg ervoor dat uw videokaart en moe…
·Hoe maak je een Lees partitie op een USB…
·Hoe kan ik een externe harde schijf Writ…
·Hoe je het wachtwoord van Toshiba Tecra …
·Mijn MacBook toetsenbord en trackpad rea…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com