Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een HP Deskjet 3320 Printer installeren
De HP Deskjet 3320 kleuren inkjet printer is een dual - patroon printer die print met zwart en kleur inkt . Het is ideaal voor thuis en kleine kantoren gebruikers die behoefte hebben aan echte zwarte afdrukken en goede kleur presentatie van een printer die niet nemen veel ruimte op hun bureau . Het installeren van een HP Deskjet 3320 is niet moeilijk , vereist over het algemeen een half uur of minder te bereiken . Het grootste deel van wat nodig is om de Deskjet 3320 wordt geleverd verpakt met de printer te installeren , al zal je nodig hebt om uw eigen USB -kabel leveren . Wat je
USB-kabel met " A " en " B " -aansluitingen ( standaard USB-kabel voor printers ) op Twitter Stroomkabel
driver installatie schijf ( of gedownloade driver bestanden van de HP website ) op Twitter Need 2 inktpatronen (een zwart , een kleur ) op Twitter Printerpapier
Toon Meer Aanwijzingen

Plaats 1 de printer op een vlakke ondergrond en open de bovenklep . Trek de papierlade naar beneden om de toegang tot de binnenkant van de Deskjet 3320 toestaan ​​. Verwijder het verpakkingsmateriaal in de printer . Kopen van 2

Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en sluit de printer in Druk op de groene knop , en zorg ervoor dat het groene lampje op de printer komt op om aan te geven dat het de macht . Als het lampje niet brandt , zorg ervoor dat de stekker volledig in de macht slot van de printer .

Plaats papier 3 in de papierlade , schuif de papiergeleider naar ervoor zorgen dat het papier zich in de juiste positie .
4

Verwijder de cartridges uit de verpakking en verwijder de roze tape strips die hun sproeiers te dekken . Plaats de zwarte inktcartridge in het juiste compartiment van de inktpatroon houder en zorg ervoor dat de koperen strip naar beneden en in de houder . Herhaal dit proces voor de kleurencartridge aan de linkerkant , dan sluit de bovenklep van de printer .
5

Plaats de installatie -cd in de computer , waardoor Automatisch afspelen om het installatieprogramma te starten . Volg de aanwijzingen op het scherm om de printersoftware te installeren , de printer op de computer met de USB -kabel wanneer u hierom wordt gevraagd door het programma .
6

Druk een testpagina af wanneer daarom wordt gevraagd en volg de instructies op het scherm om goed uitlijnen van de printkoppen van uw Deskjet 3320 printer . U moet bepalen welke van de test patronen gedrukt goed, zodat de driversoftware de juiste configuratie drukwerk voor de nieuw geïnstalleerde printer kan kiezen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Reinigen van een HP printer 
·Hoe te Graphics op enveloppen …
·Epson C62 Instructies 
·Hoe kan ik een HP PSC 1410V to…
·Printer drukt niet af meer dan…
·Lexmark X1100 inkt Installatie…
·Hoe te Xerox Copier Stop Print…
·Hoe het opzetten van een Broth…
·Hoe kan ik een printer aan te …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·HP M8400F Specificaties 
·Hoe maak je een Vantec SATA /IDE - USB -…
·Hoe kan ik een printer op een computer S…
·Hoe de geluidskaart Schakelaar in Ubuntu…
·Hoe een gateway Upgrade FX 
·Hoe te herstellen JetDirect 
·Hoe te Lock My Home Draadloos internet 
·Problemen met een Okidata C5500 
·Hoe naar de harde schijven schakelen in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com