Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe de Photo Cartidge Vervang op een Epson PictureMate Printer
De Epson PictureMate fotoprinter is een populaire en zuinige printer voor thuis fotografie liefhebbers . Het is als het hebben van een fotolab in uw huis . De PictureMate is compact , eenvoudig te gebruiken en kan toegang tot uw fotobestanden van een verscheidenheid van bronnen , met inbegrip van uw computer , alle populaire media -kaart , uw digitale camera of USB-stick . Het kan zelfs ontvangen van foto's vanaf uw mobiele telefoon met de optionele Bluetooth-adapter . U kunt zoveel foto's die je nodig hebt om de foto cartridge te vervangen op een regelmatige basis af te drukken . Wat je nodig hebt
PictureMate Print Pack
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de PictureMate printer uit door te drukken en loslaten van de knop " On " . Waarnemer het LCD-scherm . Zodra het leeg gaat , trekt u de stekker uit het stopcontact . Koppel de USB- kabel van de computer . Kopen van 2

Zet de PictureMate Printer rond zodat je toegang hebt tot de achterkant van de printer. Klap het handvat van de achterkant naar de voorkant van de printer . Open de fotocartridge deur aan de onderkant van de achterkant van de printer door uw vinger in de inspringing in de deur en en uit te trekken naar beneden.
3

Duw de ontgrendeling zich achter de fotocartridge deur links . Trek de fotocartridge recht naar buiten . Gooi de oude foto-inktcartridge in een plastic zak en plaats het is de prullenbak .
4

Houd de nieuwe fotocartridge in de originele verpakking . Schud de fotocartridge heen en weer meerdere malen. Open de verpakking . Verwijder de fotocartridge en goed verwijderen van de verpakking .
5

Zorg ervoor dat de hendel is in de release positie op de linkerkant van de achterkant van de printer . Plaats de nieuwe fotocartridge met het label naar boven in de foto- cartridge -slot . Zorg ervoor dat de fotocartridge is volledig geplaatst en dat de fotocartridge is niet krom .
6

Duw de hendel naar rechts om de vergrendelde stand . Als de ontgrendeling zal niet stoel in de vergrendelde stand , verwijdert u de nieuwe foto- cartridge en plaats deze opnieuw zorgt dat deze goed geplaatst en is niet krom .
7

Sluit de fotocartridge deur . Klap het handvat van de voorkant van de printer aan de achterkant . Steek de stekker weer in het stopcontact . Steek de USB- kabel weer aan op de computer . Druk op de toets " On " om de PictureMate printer aan te zetten.

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de printkop verwijderen op…
·Hoe Canon Printers Problemen 
·Hoe de Toner wijzigen voor een…
·Hoe de Xerox 8560DN Driver Ins…
·Hoe de Rollers vervangen op ee…
·Het wijzigen van de toner op e…
·PIXMA IP6310D Specifications 
·Hoe u een Kodak 5300 to Print …
·Hoe maak je een Laserjet 6P Re…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
·Hoe maak je een Quality router voor Desk…
·Hoe maak je Refill een Lexmark Black 32 
·Hoe de harde schijf van een IBM T60P Ver…
·Hoe maak je verbinding een Floppy Drive …
·Hoe te achterhalen welke type grafische …
·Hoe je RAM -geheugen voor eMachines T521…
·Hoe je de scanner gebruiken op een HP pr…
·Hoe bouw ik een aangepaste Gamer PC ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com