Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
De MacBook adapter niet opladen
De MagSafe-lichtnetadapter voor MacBook levert de elektriciteit van uw computer vereist door het omzetten van de hogere spanning stroom uit uw stopcontact om de juiste lagere spanning stroom . MacBook opladen problemen meestal betekenen een probleem met de adapter zelf of de manier waarop de computer is te zien of het ontvangen van elektriciteit van de kabel . Software en firmware Vraagstukken

In sommige gevallen , het besturingssysteem van uw MacBook kunnen eisen software of firmware-updates te helpen verbeteren van hoe uw computer communiceert met de adapter . Controleer of er updates beschikbaar zijn voor je MacBook door het openen van het Apple-menu en het selecteren van "Software-updates . " Dit zal u inloggen op het internet en zoeken naar updates beschikbaar zijn voor je MacBook , die u vervolgens kunt selecteren en installeren .
< Br >
Issues adapter

de MagSafe-adapter snoer zelf kan de oorzaak van het opladen probleem zijn , in geval van myelumletsel en stak connectors . Controleer de gehele lengte van uw adapter snoer op tekenen van verkleuring van de witte rubber molding , of bobbels die binnen kunnen wijzen gerafelde draden . Vervang het snoer als het bewijs van de schade aanwezig is . Controleer de kleine gouden metalen pinnen in de connector hoofd op tekenen van kleven , zoals ze moeten up vrij bewegen en neer . Eventuele vastzitten , probeer ze te bevrijden door voorzichtig te reinigen met een zachte tandenborstel .
Outlet Issues

Wanneer we geconfronteerd worden met een niet - opladen laptop , altijd eerst het stopcontact naar tekenen van leven . Steek een lamp in het stopcontact om te controleren op elektriciteit . Als de uitlaat is dood , check de zekeringkast op tekenen van een gesprongen zekering schakelaar . Als het stopcontact goed werkt , koppelt u de MacBook en wacht 60 seconden . Steek de stekker weer in en check voor het opladen . Als het stopcontact op hetzelfde circuit als een ander groot apparaat , zoals een koelkast , kon de MagSafe " ruis " hebben ontdekt en sloot zichzelf uit om schade te voorkomen . Gebruik een stopcontact op een ander circuit om dit probleem in de toekomst te voorkomen .
Batterij Issues

Soms is de MacBook batterij kan opladen een probleem veroorzaken . Als de batterij volledig is afgetapt , kan de computer niet herkend wanneer aangesloten inch Een " X " verschijnt boven het batterijpictogram op de MacBook 's menubalk en wordt niet opgeladen . Geef de accu de tijd om te laden en te zien of de computer goed kan opladen . Zo niet , probeer het verwijderen en opnieuw installeren van de batterij . Als alle problemen oplossen is mislukt , contact op met Apple 's klantenservice voor meer hulp .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Voordelen en nadelen van MacBo…
·Hoe maak je een Mac G4 harde s…
·Hoe maak je een iTunes- biblio…
·Hoe maak je een harde schijf v…
·De PowerMac G4 start niet op h…
·Heeft de iMac Ondersteuning Me…
·Hoe te Connect mijn Macbook aa…
·Hoe maak je een domeinnaam op …
·Microsoft Vs . Apple Computers…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Systeemherstel op een To…
·Hoe kan ik een printer instellen op een …
·Wat is een externe draadloze adapter? 
·Hoe te Toepassingen Transfer Van Laptop …
·HP Pavilion ZT1155 Specs 
·Hoe maak je een lettertype in Literati C…
·Hoe de primaire vaste schijf kopiëren n…
·Hoe een BIOS -update op een Aspire T671 …
·Celeron 64 Vs . Sempron 64 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com