Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Microsoft Vs . Apple Computers
Apple computers hebben veel meer mainstream geworden in de afgelopen jaren . Nu , het lijkt elke keer dat u op uw TV aan te zetten , zie je een Mac versus PC ad . Deze twee bedrijven zijn de twee grootste concurrenten in de computerindustrie . Er zijn een aantal voordelen en nadelen van de Mac en personal computers die het besturingssysteem van Microsoft gebruiken . Ze zijn zeer verschillend , maar ook heel veel hetzelfde . Besturingssystemen

Het besturingssysteem
is het belangrijkste verschil het scheiden van Apple en Microsoft -computers . Apple in 2009 introduceerde haar besturingssysteem genaamd Mac OS X 10.6 Snow Leopard . In 2009 bood Microsoft het besturingssysteem genaamd Microsoft Windows Vista . Echter , Microsoft had plannen voor release van de Windows 7 -besturingssysteem

Microsoft
aangekondigd . Geeft zijn besturingssystemen op verschillende niveaus . Bijvoorbeeld , kon u koopt Vista Home Basic , Vista Home Premium , Vista Ultimate . Elke andere versie van Vista heeft meer mogelijkheden . Ook Microsoft verkoopt een upgrade van het besturingssysteem software waarmee u zal toestaan ​​om uw huidige Windows-besturingssysteem te upgraden voor een iets lagere prijs .

Apple
releases hun besturingssystemen op een basisniveau . Bijvoorbeeld , het besturingssysteem Snow Leopard is alleen beschikbaar in een versie . Deze versie geeft Mac-gebruikers alle software die Apple biedt in termen van een besturingssysteem .

Microsoft en Apple besturingssystemen
zijn duidelijk verschillend . Elk heeft voor-en nadelen .
Hardware

Het tweede grote verschil tussen Apple-computers en Microsoft computers is de hardware .

Microsoft
is niet echt een computer helemaal . Het is een software bedrijf en distributeur . Microsoft verkoopt zijn besturingssysteem , Microsoft Windows , voor computerfabrikanten in de wereld . Enkele veel voorkomende computers die zou worden beschouwd als " Microsoft computers " zijn Dell , Gateway , Acer , Asus , Lenovo , Sony en Hewlett - Packard . Deze bedrijven verspreiden hun hardware ( de computer zelf ) met Microsoft's Windows-besturingssysteem .

Apple
heeft een andere benadering van de hardware . In plaats van dat het een software enige bedrijf , Apple ervoor kiest om zijn eigen hardware produceren ook. Het grote ding over dit is dat Apple niet toestaan ​​dat iemand om zijn besturingssysteem te gebruiken, tenzij het ​​op een Mac-computer , die ze verspreiden . Als een Mac-besturingssysteem , zoals Snow Leopard , wordt uitgevoerd op een andere computer naast een Apple , is de kans groot dat het illegaal illegale software .
Software

Een ander belangrijk verschil tussen de Apple-computers en computers met Microsoft Windows is software . Software voor Apple is volledig verschillend van Microsoft -software . Voor het grootste deel , software is niet compatibel met beide besturingssystemen . Dingen zoals bestandstypen , extensies en diep -code in de software zijn allemaal verschillend .

Moment , Microsoft heeft wel een voordeel als het gaat om software compatibiliteit . Je zult vaak keer zien software die beschikbaar is voor Microsoft computers, maar niet Mac is . Toch zal je zelden ziet grote software die compatibel is met Mac maar niet pc's . Er zijn echter meer bedrijven het vrijgeven van Mac-versies van hun software .
Componenten , accessoires en apparaten

Een ding dat Apple niet toestaat , is voor externe bedrijven voor de vervaardiging compatibele accessoires , onderdelen en apparaten . Dus , als u op zoek naar het kopen van een Apple-computer , weet dat er een ton van de accessoires die je kunt kopen voor uw computer . Bijvoorbeeld , muizen en toetsenborden van zowat elk bedrijf werkt met Mac-computers .

Microsoft computers
hebben altijd tal van mogelijkheden voor buiten onderdelen , accessoires en apparaten .
. < Br

.
Aanmelden>

Previous: Next:
  Apple Computers
·Bijwerkingen van De partitione…
·Mac Mini Memory Upgrade -instr…
·Hoe RAR bestanden wijzigen om …
·iMac G4 en iMac 20 - inch Spec…
·Hoe de Logic Board vervangen i…
·Hoe kan ik een MacBook Air Res…
·Hoe te Zet de microfoon op een…
·Hoe maak je een Mac-laptop geb…
·Hoe te openen een iMac 20 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe je telefoon mogelijkheden toe te voe…
Hoe Apple iPad Reset 
Hoe de Apple iPad Restart 
Hoe te actualiseren en te herstellen van…
  Hardware Articles
·Welke inktcartridges met HP PSC 1350 ? 
·Hoe te Cassette converteren naar PC 
·SD Card Socket Specs 
·Hoe te halen een iMac 
·Hoe maak je een sleutel vervangen op een…
·Waar wordt de CMOS ligt op een Vaio F520…
·Hoe kan ik een Dell Inverter Board Verva…
·Gebruiksaanwijzing voor het Natural Ergo…
·Hoe je de harde schijf op een Dell XPS M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com