Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te History of tracklogs opslaan op een Micro SD -kaart op de Edge 705
De Garmin Edge 705 routinematig slaat rit informatie intern , maar de beschikbare ruimte beperkt is , en als het helemaal vol is , het begint om oude gegevens te overschrijven . Om dit te voorkomen , kan de ingebouwde Micro SD-kaart poort toegang toestaan ​​om ritje bestanden te kopiëren , ze op te slaan voor later gebruik of om ze te delen met vrienden . Dit kan op elk moment , zolang de rit bestand nog op het apparaat . Instructies
1

Verwijder de Edge 705 van de montage. Als de Edge 705 is bevestigd aan een fiets , drukt u op de ontgrendeling en schuif het apparaat naar rechts totdat het beweegt vrij van de montagerail . Zodra de Edge los kan worden overgedragen om de achterkant van het apparaat . Op de achterkant van het toestel is een trapeziumvormige panel dat de SD-kaart toegang tot de haven bestrijkt . Dit kan worden verwijderd door het omlaag te schuiven en uit de buurt van het apparaat , het blootstellen van de haven en het toestaan ​​van het inbrengen van een Micro SD-kaart .

Plaats 2 van de Micro SD-kaart . Dit moet de lengte worden geplaatst , met de kortere van de twee lange kanten geconfronteerd met de Edge 705 en de onregelmatige korte zijde van de kaart aan de rechterkant, terwijl de Edge 705 face-down . Dit moet toelaten om vlot plaats te schuiven totdat deze met een zachte klik. Op dit punt, de Micro SD -kaart is beveiligd en kan worden geraadpleegd door de Edge 705 .
3

Breng de opgeslagen rit bestanden op de Micro SD-kaart uit de Edge 705 . Druk op de "Menu " knop en kies vervolgens ' Waarheen . " Volg deze door het selecteren van " Opgeslagen ritten . " Na het kiezen van een bepaalde rit , heb je verschillende opties . Voor ritten die zijn opgeslagen in het geheugen apparaat , heb je de mogelijkheid om ' Kopieer naar kaart . " Dit zal u toelaten om het bestand te kopiëren naar uw Micro SD -kaart uit het geheugen apparaat . Als een bestand wordt opgeslagen op de kaart , zal de optie in plaats daarvan " Copy To Device . "
4

de rit bestand naar uw Micro SD -kaart kopiëren is voltooid , dus je kan de kaart uit het verwijderen apparaat als u dat wenst . U kunt er ook voor kiezen om de kaart te houden in het apparaat , het deksel en vervolgens terug te keren de Edge 705 zijn de montage , zodat u de Micro SD -kaart te gebruiken voor extra opslagruimte . De Edge 705 moet gebruik maken van deze extra opslag automatisch te maken .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Casio HR - 8TE…
·Hoe je e - Books Lenen van Ove…
·Hoe kan ik Flash Drives gebrui…
·Hoe Clean Up Computer Wires 
·Hoe de Toshiba -hulpprogramma …
·Hoe maak je een brander te vin…
·Wat is een Deskjet printer 
·De snelste Xeon Processor 
·Wat is Extreme Edition process…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 1520 Repara…
·Specs van de Hitachi HTS54161 
·Hoe maak je verbinding een Slave Drive 
·Hoe maak je een MSI moederbord upgraden 
·Hoe te vervangen My Sony PCG K37 Laptop …
·Hoe je HP Laserjet P4515 printer install…
·Hoeveel data kan een Flash Drive Hold ? 
·Hoe maak je een banner met een inkjetpri…
·CPU Waterkoeling Gids 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com