Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een kaart op een Lexmark X5270 afdrukken
Veel mensen geven de voorkeur om de reis overslaan beneden de wenskaart gangpad en in plaats daarvan te maken en hun eigen kaarten af ​​te drukken . Dit bespaart niet alleen geld , maar geeft het ook een niveau van personalisatie niet altijd beschikbaar met de winkel koopt voorraad . Drukken van deze persoonlijke wenskaarten vereist dat u de printerinstellingen , zoals papierformaat , de papiersoort en de kaart layout configureren . Zonder de juiste printer setup , kan de kaarten niet goed meer af . Gebruik de Lexmark ingebouwde project - printing gids of de printer instellingen handmatig configureren om wenskaarten af te drukken op uw Lexmark X5270 . Instructies
1

Open de kaart die u wilt afdrukken met behulp van het softwareprogramma dat u gebruikt om het document te maken. Kopen van 2

Klik op de afdrukoptie van uw programma te brengen afdrukken eigenschappen informatie . Klik bijvoorbeeld op het menu "Bestand " en klik op "Print" bij het gebruik van Microsoft Publisher 2007 of 2010 .
3

Selecteer de Lexmark X5270 uit de lijst met beschikbare printers en klik vervolgens op de knop "Eigenschappen " om de printerinstellingen aanpassen . Afhankelijk van het programma en het besturingssysteem , kan de naam van de eigenschap knop printerinstellingen variëren. Andere voorbeelden zijn ' Voorkeuren ', ' Opties ' en ' Instellingen '. De "Print Properties" dialoogvenster geopend .
4

Gebruik de ' I Want To "menu op uw kaart af te drukken . De " I Want To " menu verschijnt in de linker bovenhoek van de " Print Properties" scherm . Klik op het menu van de menu 's keuzelijst en selecteer de optie " Meer Printing Ideeën" . Selecteer de wenskaart optie project en volg de instructies die op uw scherm verschijnen om uw kaart af te drukken .
5

handmatig instellen van de printer op uw kaart af te drukken . Klik op het tabblad " Paper Setup " op de " Print Eigenschappen" pagina om de gewenste papiersoort , formaat en oriëntatie te kiezen. Selecteer de gewenste indeling onder het tabblad ' Print Layout " . Klik op ' OK ' om uw selecties op te slaan en terug te keren naar de belangrijkste " Print "-scherm .
6

Print uw kaart . Bijvoorbeeld , klik op "OK " op de belangrijkste " Print " scherm om de kaart uit Microsoft Publisher printen.

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe Vergelijk PG - 30 en PG - …
·Hoe je HP Laser Printers Reini…
·Hoe te Refill een HP 860 
·Kodak 8500 Problemen 
·Hoe je foto's zonder afdrukken…
·Hoe een HP PhotoSmart 7550 Pro…
·Het papier worden niet ingevoe…
·Hoe kan ik een HP PSC 1610 Res…
·Hoe kan ik een kopie van de Ca…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HP Spittoon Vervang 
·Sony Ericcson geheugenkaartlezer instruc…
·Hoe te openen een Dell Dimension Compute…
·Het automatisch laden van een Hot Key op…
·Hoe kan ik een LinkSys WMP45G Wireless P…
·Hoe te Gooi Desktop Computers in Toledo …
·Hoe maak je een SD-kaart reinigen 
·Hoe ( correct ) Gooi een oude computer 
·Hoe kan ik muziek uploaden van uw comput…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com