Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Kodak 8500 Problemen
De Kodak Professional 8500 is een digitale fotoprinter die thermische - kleurstofdiffusieoverdracht technologie gebruikt om afdrukken te maken van digitale foto's . Hij drukt op een hoog 314 pixels per inch . Elke drie - kleuren pagina duurt ongeveer 75 seconden om af te drukken . De printer past een speciale coating , die foto's van vingerafdrukken beschermt . De printer is doorgaans zeer betrouwbaar . Als er iets misgaat , is het meestal eenvoudig om het probleem op te lossen . Problemen Macht

De printer moet zijn aangesloten op een live- stopcontact met een onbeschadigde netsnoer . De kabel moet worden aangesloten op de printer stevig . Druk op de knop om de printer aan te zetten . Als de printer nog steeds niet werkt , is er mogelijk een intern probleem zijn .
Afdrukken Problemen

De printer kan behoorlijk warm worden tijdens ononderbroken periodes van printen . Het is mogelijk dat de printer vertraagt ​​of stopt met afdrukken wanneer deze oververhit raakt. Dit is meestal een tijdelijk probleem . Verplaats de printer naar een koelere plaats of print in kleinere batches . Zeer grote foto's kan lang om af te drukken nemen, zelfs als ze worden teruggeschroefd naar het papier. Dergelijke foto's langer duren om te sturen vanaf de computer naar de printer en voor de printer te verwerken . Controleer de statuslampjes van de printer . De parallelle en USB-lampjes knipperen als er een foto wordt verwerkt en lichte gestaag bij het afdrukken . Zorg ervoor dat de computer benodigde stuurprogramma geïnstalleerd en is compatibel met de printer .
Foto Kwaliteit

Low - kwaliteit foto
kan worden veroorzaakt door vele factoren . Controleer de kwaliteit van de originele foto . Als kleinere afmetingen heeft dan het papier waarop wordt gedrukt , of minder dan 300 dpi , kan de computer of printer de foto vergroot te passen . Dit veroorzaakt een vermindering van de kwaliteit . Als de originele foto is van goede kwaliteit , kan er stof of vuil van de printer hebt ingevoerd . Zorgen voor het fotopapier , printer lint en printkop schoon zijn .
Papierproblemen

Gebruik alleen papier
aanbevolen voor deze printer . Houd het vlakke opgeslagen in de originele verpakking . Laad het in de printer voor het afdrukken. Gooi papier dat gescheurd , gebogen of vuil . Papier dat is vastgelopen in de printer moet worden verwijderd , zorg ervoor dat u de onderdelen beschadigt in de printer .
Lights

De printer maakt gebruik van de fout en de media lichten om communiceren problemen . Als de fout lampje uit is en de media- lampje brandt rood , het betekent het inktlint is leeg of de papierlade moet worden geladen . Als de fout lampje rood brandt en het media- lampje uit is, betekent het papier is vastgelopen in de printer , of een andere mechanische storing is opgetreden . Als beide lampjes rood branden , betekent dit dat het papier is niet goed geladen , is de verkeerde maat , of de bovenklep open is .
Waarschuwingen

alleen proberen op te lossen user - servicable delen van de printer , zoals het veranderen van het lint en het reinigen van de thermische kop . Alle andere printer storingen moeten worden onderhouden door een professional .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe printer Poorten configurer…
·Laserjet 4L Gebruiksaanwijzing…
·Epson Printing Tutorials 
·Hoe maak je Refill een Canon C…
·Hoe u het MAC adres te vinden …
·Hoe kan ik chips resetten op e…
·Hoe maak je een Laserjet 4P & …
·Hoe maak je een gescand docume…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 960C…
  Related Articles
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe je iPad WiFi- problemen op te lossen…
Nook Boeken en problemen met de iPad 
iPad Bluetooth Problemen 
WiFi-verbinding Problemen op een iPad 3G…
Problemen Met Het resetten van de iPad 
IPad Audible Problemen : Zien Boeken 
Apple iPad Album Art Problemen 
PCI grafische kaart Problemen met de ins…
  Hardware Articles
·Wat bepaalt de huidige uitgang van een P…
·Hoe een document op HP 5610 Scan 
·Hoe vindt mijn VGA-kaart Chipset 
·Wat zijn de lessen van de Micro SD-kaart…
·Mijn muis beweegt willekeurig bij het ge…
·Hoe je Intel Dual Core CPU Overclock 
·Wat is HP Pocket Media ? 
·Hoe maak je een Bad Cluster Hard Drive P…
·Hoe Hard Drive Fitness Test 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com