Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Definitie van een videokaart
Een videokaart is een belangrijk apparaat in een computer of gaming console . Deze kaart toont afbeeldingen op uw monitor of TV . Games, video's en zelfs surfen op het web vraagt ​​om een videokaart . Het type media dat u wilt bekijken kan afhangen van de stijl van de videokaart die u momenteel hebt . Bepaalde games en andere media kunnen een geavanceerd apparaat nodig . Geschiedenis

De Monochrome Graphics Adapter was de eerste videokaart op de markt . IBM , in 1981 , verkochten hun eerste set van computers met dit apparaat . Ook al , was het een grafisch ontwerp , in de vroege computertijdperk , kon alleen tekst in display. De component was 4KB met een kleurenschema van slechts green.In midden 1990 , videokaarten waren beschikbaar met multi - kleuren . Het ontwerp was ook met een weergave van 2D-en 3D- graphics . De eerste videokaart met volledige 3D- grafische mogelijkheden was het Voodoo . Het produceert 3dfx had een release van dit apparaat in de late 1990s.Since de vroege ontwikkeling van videokaarten op de markt , een aantal bedrijven begonnen met de massaproductie . De eerste fabrikanten zijn IBM en 3dfx . In de late jaren 1990 , bedrijven zoals ATI en NVIDIA begon ook de productie met snellere 3D grafische versnellers .
Belang

Een videokaart is een apparaat met een printplaat . De installatie in een desktop computer is eenvoudig . Echter , een laptop videokaart veranderen heeft een bepaalde vaardigheid die de meeste mensen niet bezitten . Vervanging videokaarten voor een gaming console niet bestaan ​​. De videokaart gebruikt een signaal dat hoewel het moederbord en lozingen in de monitor of tv loopt . Hoe meer RAM-geheugen van de videokaart biedt , hoe beter de kwaliteit . Dit helpt ook de snelheid van de grafiek van de videokaart naar het scherm .
Functie

Video kaarten hebben een grote rol in de computerindustrie . Met de ontwikkeling van games in een snel tempo , zijn deze apparaten altijd veranderen . Echter , geavanceerde kaarten zijn niet alleen voor games . Websites en video's op het internet zijn steeds veranderende . Een high performance grafische accelerator is belangrijk om te kunnen bekijken en gebruiken online material.A graphics accelerator heeft RAM en een processor . Deze helpen bij het ​​moederbord in verband het beeld op het scherm. Hoe meer RAM en de processorsnelheid van uw videokaart beschikbaar heeft , des te sneller de beelden verschijnen . De afbeeldingen op het scherm bestaat uit punten algemeen bekend als pixels . De videokaart is een klein onderdeel in een volledig circuit . Het moederbord bevoegdheden van de kaart. De processor in de computer vertelt de videokaart wat te doen met de informatie . Dan is de monitor geeft de informatie op de screen.Some moederborden video hebben geïntegreerd . Dit betekent dat het direct op het moederbord delen van andere componenten . Meestal zal dit alleen werken door het geven u een verbinding van de monitor op het moederbord . Als u besluit om spelletjes te spelen of video's bekijken , kan uw mogelijkheden beperkt zijn . Dit komt omdat de geïntegreerde video wordt gedeeld en de meest RAM die u kunt krijgen van dit is slechts 32MB . Meestal , video's en games van vandaag maakt gebruik van een minimum van 64 MB ram .
Soorten

De PCI videokaart is de oudste in het bestaan ​​op dit punt . Deze is geïnstalleerd op het moederbord in de PCI sloten , die zijn meestal wit op een moederbord . Deze sleuven house sound of Ethernet -kaarten . PCI- apparaten zijn out-of - date en traag . Ze zijn ook niet aanpasbaar voor video's of voorschot games. U kunt echter installeren van een PCI en AGP videokaarten in hetzelfde moederbord tegelijkertijd voor duel video is AGP videokaart is een meer populaire vorm . Ze hebben hun eigen aansluiting op het moederbord . Deze zijn langer dan andere installeerbare componenten en hebben een ander ontwerp . De AGP- kaarten zijn ongeveer vier keer sneller dan de PCI video en compatibel met de meeste video's of computer games.PCI Express videokaarten zijn de meest recente vorm van de markt . Ze zijn volledig compatibel met elke grafische waaronder geavanceerde video's en meer ontwikkelde games. Maar, zult u een compatibel moederbord nodig hebben om een PCI Express -kaart te installeren . Dit type kaart werkt met een rijstrook systeem . Elke baan heeft een data aansluiting op het scherm output. PCI Express heeft tussen de een en dertig twee rijstroken van de gegevens . De meest voorkomende vorm , die je kan hebben in uw computer , is 16 lanes .
Eigenschappen

Er zijn honderden soorten videokaarten op de markt . Ieder heeft verschillende functies . Enkele van de meest populaire features van videokaarten wordt outlined.The hogere end videokaarten hebben tussen de 256 MB tot 512 MB RAM . Ook al kan de RAM op bepaalde kaarten komen 4gig . Ze hebben netwerksnelheden tussen 100Mpbs te 1000Mpbs . De grafische apparaten worden geleverd met drivers . Een stuurprogramma is software die helpt de videokaart te soepel draaien op elke computer.Some kaarten hebben televisie en video-opname mogelijkheden . TV-tuner functies kunt u uw computer gebruiken als een tv en ontvangen alle satelliet-en reguliere doorschakelen nieuwere videokaarten hebben duel monitor ondersteuning . Ze hebben ook een betere chauffeurs naar de juiste resolutie te ontvangen voor uw video en gaming behoeften .

Previous: Next:
  Videokaarten
·S Video-uitgang van een grafis…
·Hoe kan ik selecteren van een …
·Hoe te berekenen als een grafi…
·Hoe maak je een betere grafisc…
·Problemen met een Bioshock Rad…
·Hoe te Videokaart Test RAM 
·Hoe controleer ik welke grafis…
·ATI grafische kaart Compatibil…
·Hoe je videokaart drivers zoek…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Knocking Lawaai in een MacBook harde sch…
·Hoe het opzetten van een HP P6310 Deskto…
·Hoe kan ik een externe Sony DVD -recorde…
·Manieren om een ​​harde schijf Revive 
·Hoe het opzetten van een D - Link DPR - …
·Hoe Dell Inspiron 5150 Geheugen installe…
·Hoe maak je een HP C4280 printer te inst…
·Hoe kan ik een HP 4000 TCP /IP-printer c…
·Hoe te verwijderen & Check een cartridge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com