Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
? Kan een RJ45-poort worden gedeeld door twee apparaten
Netwerk -interface controllers ( NIC ) , of de netwerkkaarten , sluit computers op een lokaal netwerk ( LAN ) - een computernetwerk beperkt tot een klein gebied , zoals een huis . Op de NIC is een geregistreerd aansluiting waarop Ethernet of Internet kabels aan te sluiten , waardoor de computer om te communiceren met een kabelmodem . Basics

Kabelmodems brug een verbinding tussen een computer en een internet service provider 's universele breedband- router of de kabelmodem beëindiging systeem dat high - speed Internet-diensten levert aan doelwit machines. De modem functies op de laagste laag van de open systemen interconnect -model , een naslagwerk dat categoriseert en beschrijft het kader van het computernetwerk ontwerp . De onderste laag , genaamd de fysieke laag , bestaat uit de netwerkapparatuur verantwoordelijk voor de overdracht van gegevens in een netwerk . Kabelmodems beschikken over een RJ45- aansluiting voor het aansluiten van maximaal het ene apparaat naar het LAN in een keer.
Connector Schakelaar

Splitters
staat een kabelmodem om meer verbinding te maken dan een netwerkapparaat in een keer. RJ45 connector splitters omvat drie poorten , aan een zijde van de splitter er twee aansluitingen gebruikt om twee apparaten op de kabelmodem en aan de andere zijde van de splitter er een aansluiting waarop het modem verbindt . De splitter , echter niet in staat de kabelmodem aan internetdiensten bieden aan zowel computers tegelijkertijd; gebruik van deze methode , kan slechts een apparaat aansluiten op het netwerk op een moment
Ethernet . schakel

Switches
uitbreiden van een netwerk aan meer dan een apparaat in staat om verbinding te maken met een RJ45 -aansluiting . Unlike routers , die aansluiten op een of meer netwerken (bijvoorbeeld een LAN en een WAN ) , schakelaars maakt een lokaal netwerk aangesloten apparaten kunnen met elkaar spreken . Als bijvoorbeeld alle poorten , maar een in gebruik zijn op een netwerk router en je hebt twee apparaten die verbinding maken met het netwerk , kunt u de schakelaar om de router en sluit beide apparaten aan de beschikbare poorten op de switch .
router

Zoals in het bovenstaande gedeelte , een router kunnen computers of andere apparaten aan te sluiten op meerdere netwerken tegelijk . De router wordt aangesloten op de kabelmodem en zendt netwerk data op alle aangesloten apparaten . De meeste routers gebruiken nu draadloze technologie om apparaten aan te sluiten voor een netwerk , maar ook over een aantal poorten op de achterkant , waar computers kunt aansluiten . Met andere woorden , de router , in wezen , kunnen meerdere apparaten op het netwerk gegevens van de enkelvoudige RJ45- aansluiting op de kabelmodem delen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe Network Cables Split 
·Hoe maak je een NTP-server Gro…
·Toegang krijgen tot een LAN -n…
·Hoe maak je een Network Securi…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe maak je een RJ - 45 crosso…
·Hoe maak je verbinding een rou…
·Hoe de Network Security Code t…
·Congestie in een LAN 
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Hoe om WiFi Staartjes verdienen met RJ45…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe maak je een draadloze router toevoeg…
  Netwerken Articles
·Hoe te ZoomTown Install 
·Wireless Broadband Beveiliging Concerns 
·Hoe een Netwerk Consultant 
·Website Bouwen Lessen 
·Hoe maak je een browser configureren om …
·Instructies voor de Netgear WGR614 
·LAN Network Eisen 
·Hoe controleert de Quality of Service vo…
·Heeft Bluetooth straling uitzenden ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com