Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe controleert de Quality of Service voor een High Speed ​​Modem
Een high - speed modem kunt u voor het streamen van video's en muziek sneller en met een hogere kwaliteit dan met dial - up . Het is nu mogelijk om meerdere toepassingen die een internetverbinding nodig hebben, moet evenals games spelen die vereisen grote hoeveelheden informatie heen en weer te worden gestuurd . Echter , kan de kwaliteit van een dienst die u ontvangt worden vertraagd door factoren zoals een snelheid cap , technische problemen , defecte bedrading of een defect modem . De manier om de kwaliteit van een dienst te controleren voor een high - speed modem is om zijn signaalsterkte te meten . Instructies
1

Controleer of de internetverbinding goed werkt door het openen van uw webbrowser . Type " google.com " in de " adresbalk " van de browser en druk op " Enter . " Toen de startpagina van Google opent , weet u uw verbinding werkt zodat u de kwaliteit van de dienstverlening kan controleren .
Pagina 2

Blader naar een site waarop Internet verbindingssnelheden test ( zie bronnen ) . Sluit alle toepassingen of games die geopend zijn en iets anders dat zou kunnen worden met behulp van het internet op de achtergrond , met inbegrip van toepassingen op andere computers die dezelfde internetverbinding gebruiken . Kijk voor programma's die het internet gebruiken in de achtergrond , zoals antivirusprogramma's .
3

Klik op de knop 'Start' op de snelheid - checker website en wacht totdat de test is voltooid . De resultaten zullen u een idee van uw download snelheid te geven , upload snelheid en hoe beoordeelt u in vergelijking met andere gebruikers binnen uw regio . Vergelijk de snelheden aan degenen gepromoot door uw Internet provider . Als de geclaimde snelheden variëren sterk van de werkelijke snelheid , probeer de test opnieuw op verschillende tijdstippen van de dag .
4

Blader naar " pingtest.net " ( zie bronnen ) om extra tests uit te voeren . Klik op de " Begin test" icoon in het bovenste gedeelte van de pagina om de test te beginnen . Deze allemaal verwijzen naar technische kwesties die de kwaliteit van de dienstverlening beïnvloeden - dit zal de ping , jitter waarden en vraag of een specifiek pakket- verlies optreedt controleren . Enkele van de factoren in aanmerking genomen de vertraging snelheid tussen uw computer en andere servers , alsmede de vraag of de informatie die verloren gaat tijdens een reguliere uitzending . Na de voltooiing van de test , zal de applicatie je verbinding geeft een letter , met een " A " de beste zijn , en "F " het ergste .

Previous: Next:
  modems
·Hoe configureer ik een Linksys…
·Hoe de modem vervangen op een …
·Hoe u uw kabelmodem Boost 
·Westell 6100L Modem Problemen …
·Hoe zien of een DSL -modem Wer…
·Hoe maak je een inbelmodem con…
·Hoe kan ik een Netgear Wireles…
·Hoe Fix & optimaliseren van ee…
·De rol van de Modem in de Inte…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Schakel Windows Search GPO 
·Computer Moederbord Informatie 
·MAC Address Protocol 
·Hoe te CIFS Installeren op OpenSolaris 
·Hoe maak je een Firewall op Windows 2000…
·Hoe te SIP protocollen implementeren 
·Hoe maak je een WDS opstartbare Capture …
·Hoe vindt u de SSID -nummer voor een Web…
·Hoe in te breken op een uitzending Domei…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com