Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe om te winkelen voor een draadloze router
Met de toenemende populariteit en de beschikbaarheid van WiFi , er zijn een overvloed aan opties wanneer het tijd is om een draadloze router te kopen . De belangrijkste voordelen van een draadloze router is de mobiliteit het biedt , de mogelijkheid om meer dan een computer aansluiten op het internet en de eliminatie van de noodzaak om de kabels lopen door het hele huis . Het kiezen van een draadloze router die aan uw specifieke behoeften voldoet computer is belangrijk wanneer u winkelen voor een. Instructies
Winkel voor een draadloze router
1

Bedenk hoe de draadloze router wordt gebruikt . Factor in uw overweging details zoals hoeveel computers zullen worden gebruikt , of het zal zijn voor thuis of op het werk en als de router zal moeten verbinden met andere bekabelde netwerken of een kabelmodem . Kopen van 2

bepalen hoeveel bedrade poorten van de router nodig . Moet je winkel voor een router die voldoende poorten te ondersteunen alle bekabelde computers ( desktops ) en apparaten ( zoals printers ) heeft . Als u te veel apparaten en kan een router met voldoende poorten niet vinden , dan moet u een multipoort ethernet switch te kopen , als goed.
3

Bepaal uw prijsklasse , zoals de kosten van routers varieert van redelijk tot prijzig. De minder dure routers hebben minder functies en minder configuratieopties in de webinterface . Deze beperkingen zijn prima voor een of twee gebruikers , maar niet geschikt voor meerdere gebruikers . Duurdere routers meer opties , waaronder een groter bereik en de mogelijkheid om meer gebruikers hanteren . Routers aan de bovenkant van de prijsvork zijn bedoeld voor gebruik in kantoren .
4

Kies een merk van draadloze router , zoals het merk kan de prestaties beïnvloeden . Industrie - standaard producten zoals Linksys , D - Link , Netgear en Belkin zijn vaak veiliger keuzes dan de kleinere namen , want ze hebben veel router modellen en hebben de neiging om een betere customer support hebben .
5

Shop rond om vinden van de beste deal . Er zijn een aantal online shopping portals te onderzoeken , evenals brick - and- mortar winkels . Elektronische specialiteit sites zoals Newegg en TigerDirect bieden vaak uitstekende prijzen op speling of " open doos " ( geretourneerd of gerenoveerd ) artikelen ( zie bronnen hieronder ) . Het krijgen van een goede deal niet alleen bespaart u geld , maar het betekent dat je een betere router dan je normaal zou kunnen veroorloven te kopen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe de WAP- Key Get on Draadlo…
·Heb ik software voor een Netge…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe Gebruiker Toegang tot Cisc…
·Toegang tot een router creëre…
·Wireless Network Installation …
·Hoe kan ik een Linksys Router …
·Hoe om extra antennes Voeg een…
·Hoe vindt mijn WEP of WPA 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe te Bericht Groepen op Skype 
·Informatie over de Apple AirPort Goedere…
·Hoe maak je een Web Server-adres toe aan…
·Hoe maak je een snellere verbinding met …
·Hoe je geblokkeerde websites bekijken in…
·How to Set Up een Filezilla FTP Server 
·Hoe je bestands-en printerdeling uitscha…
·Hoe verander ik mijn router instellingen…
·Hoe maak je draadloos internet Firewall …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com