Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Heb ik software voor een Netgear Wireless Router configureren ?
Netgear Wireless Router voorzien van een installatie-cd voor de vereenvoudiging van het proces van het installeren en configureren van je router. Hoewel de installatie -cd nuttig kan zijn en bieden diagrammen beeltenis juiste installatie , het is niet echt nodig voor het installeren en configureren van uw router Netgear . Alle software die u nodig heeft voor de configuratie van uw router is opgeslagen in de firmware van de router . Setup -cd

Als u toegang tot de Netgear draadloze router setup -cd hebt , plaatst u deze in de computer die momenteel is aangesloten op uw vaste internetverbinding . De cd wordt automatisch gestart en wordt u gevraagd om te beginnen met het installeren van de router . Blijven klikken op de knop "Volgende " om verder te gaan door elke stap van de router setup-proces . Op elke pagina , zal de installatiesoftware een andere instructie met een diagram weer te geven . Compleet elke stap in de juiste volgorde of uw router mogelijk niet goed functioneren. Zodra uw router volledig is opgezet en de basisconfiguratie is op zijn plaats , zal de cd de router -configuratie slimme tovenaar in de webbrowser op uw computer te starten .
Handmatige installatie

Voor de installatie van uw router , schakelt u de computer uit en haal de modem uit het stopcontact . Zoek de kabel die loopt van de modem naar de computer en de stekker uit de computer . Steek een uiteinde van de blauwe kabel die bij uw router in de lege haven . Sluit het losse uiteinde van de modemkabel aan op de ongenummerde "Internet " -poort aan de achterkant van uw router Netgear . Steek het andere uiteinde van de blauwe kabel in de " 1 " -poort op uw router . Sluit uw modem , wacht twee minuten , plug in je router , wacht een minuut en zet vervolgens de computer .
Aansluiten op de router

toegang tot de configuratie -software die is opgeslagen op uw router uit de webbrowser op elke computer die is aangesloten op de router via een bekabelde of draadloze verbinding . Open uw webbrowser , typ " www.routerlogin.net " in het adresveld en druk op enter . Als uw webbrowser de configuratiepagina niet wordt geladen , probeer het invoeren van " www.routerlogin.com " of " 192.168.1.1 " in het adresveld van uw browser . Op het inlogscherm voert u "admin " als gebruikersnaam en ' password ' als het wachtwoord .
Routerconfiguratie

Klik op " Next " na het inloggen op uw router om te beginnen met lopen ingebouwde configuratiesoftware van uw router . De router zal u vragen naar informatie over uw internetverbinding en het zal u helpen een beveiligd draadloos netwerk te creëren . U kunt de configuratie -software toegang te krijgen van dezelfde browser -adres in de toekomst . Het zal een ander menu weer te geven met meerdere configuratieopties voor uw router .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een 2Wire router c…
·Het verhogen van Uw Transmit P…
·Hoe kan ik een Linksys wachtwo…
·Hoe kan ik een Linksys Router …
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe te herstellen van de Buffa…
·Wat is een D - Link Emulator ?…
·Verbinding maken met een Admin…
·Hoe de 5 GHz-band gebruiken op…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
  Netwerken Articles
·Hoe de Impromptu Catalog Vernieuw 
·Kan ik Cookies verwijderen ? 
·Heeft de iMac Heeft u een Modem ? 
·Hoe te Routers Audit 
·Hoe te Tapes formaat met NetBackup 
·Hoe u Windows Network Logins Monitor 
·Hoe maak je een verlies Packet Error Fix…
·Hoe de Z100G Password Reset 
·Hoe te openen de lijn voor een USB HSDPA…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com