Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe configureer ik mijn laptop te werken met een nieuwe draadloze router ?
Wanneer u een nieuwe draadloze router toe te voegen aan uw lokale netwerk , moet u het instellen van uw laptop om ermee te werken . Echter, de meeste computers en routers in de fabriek geconfigureerd om deze instellingen zo gemakkelijk mogelijk te maken voor mensen die niet vertrouwd zijn met computers te maken . Je hoeft niet te weten hoe de router en het netwerk werken om uw laptop te laten werken met uw nieuwe draadloze router . Het opzetten van uw netwerk is vandaag makkelijker dan ooit . Wat je nodig hebt
Wireless Router
laptop met ingebouwde draadloze antenne
Toon Meer Aanwijzingen
1

Stel uw nieuwe router . Zorg ervoor dat de router is aangesloten op een stopcontact en uw netwerk met behulp van de juiste poorten . Er wordt automatisch ingesteld om verbindingen van draadloze computers in de fabriek aannemen, alhoewel deze instellingen worden gewijzigd . Als u niet zeker bent , reset de router voordat u verder gaat . Kopen van 2

Start uw control panel applicatie. Als u Windows gebruikt , zal dit in het menu Start , selecteer "Configuratiescherm . " Als je een ander besturingssysteem , kan uw controlepaneel worden gevestigd in een andere plaats in het menusysteem . Dit zal een lijst van de verschillende plaatsen en instellingen die kunnen worden geconfigureerd op uw laptop .
3

Met Configuratiescherm , open uw netwerkverbinding toepassing . Dit kan zijn door middel van de instellingen " Netwerk en internet " , door middel van de "Network and Sharing Center ", of gewoon instelling "Netwerk " , afhankelijk van uw besturingssysteem . Dit zal een venster dat zal een lijst van de verschillende opties voor uw netwerk en kunt zien hoe u verbinding met het internet te openen .
4

Selecteer " Draadloze netwerken beheren . " Dit zal een ander venster dat zal een lijst van alle draadloze access points binnen het bereik van uw laptop te openen . U ziet mogelijk meer dan een als je in een bevolkt gebied . De een is dat uw nieuwe draadloze router zal meestal eerst worden opgenomen en zal het sterkste signaal hebt . Standaard wordt de naam vaak de naam van de fabrikant van de router , zoals Linksys of Netgear .
5

Dubbelklik op het geselecteerde adaptersymbool draadloos . Dit zal de verbinding te starten en uw laptop maakt verbinding met de draadloze router . Als uw router correct is geconfigureerd , zal het u terug naar het vorige scherm en een grafische verschijnen die laat je verbonden bent met het internet .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Mijn Netgear router niet verze…
·Hoe te Disable WEP op een Acti…
·Hoe maak je een D - Link Confi…
·Hoe maak je een AT & T U-verse…
·Draadloze routers voor afdrukk…
·Hoe maak je een Netgear WNR 10…
·Hoe maak je een Westell draadl…
·Hoe kan ik een Pin Into My Net…
·Hoe verander ik mijn router in…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Set Up Call Waiting on a computer 
·Hoe maak je een XP Netwerkverbindingen T…
·Hoe te Toevoegen SSL 
·Hoe maak je een VNC gebruiken op een ISP…
·Hoe je Macintosh OS X clients verbinding…
·Vergelijking tussen Internet , Intranet …
·Wired Network Authentication 
·XP Home Netwerkproblemen 
·Hoe kan ik een envelop Bed Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com