Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Draadloze routers voor afdrukken Taken
Een draadloze router verbindt meer dan een computer netwerk zonder de noodzaak van kabels . In plaats daarvan wordt aangesloten op een LAN ( local area network ) -verbinding , die ofwel wordt aangesloten op de computer of die is draadloos . Meestal kunt u gebruik maken van draadloze routers om verbinding met het internet , maar u kunt ook gebruik maken van draadloze routers om afdruktaken naar de printer . Je hoeft alleen maar een router te kopen met een printserver . RangeBooster D - Link DPR - 1260

Deze draadloze router kunt u tot hechten aan vier printers aan het en het komt met een wizard die u door het installatieproces . Het heeft vier USB ( Universal Serial Bus ) 2.0 poorten en een 10/1000 LAN-poort . Dit is waar u aansluiten op uw Ethernet-kabel . Deze router is ook compatibel met scanners en multifunctionele printers ( scanner /printer /faxapparaten ) . U kunt ook gebruik maken van de D - Link RangeBooster DPR - 1260 aan uw draadloze mogelijkheden te vergroten . Het zal verbinden met ieder draadloos - enabled apparaat , waaronder computers , opslagapparaten en DVR's ( digitale videorecorders ) . De doelgroep voor dit apparaat is kleine bedrijven , scholen en thuiswerkers .
TP - Link Wireless Print Server

De TP - Link TL - WPS510U Wireless Printer Server wordt geleverd met een USB 2.0-poort en de doelgroep van deze tool is de thuisgebruiker . Het heeft een afneembare antenne . Het is compatibel met de IEEE ( Institute of Electrical and Electronics Engineers ) 802.11g -en 802.11b- eisen en het is compatibel met standaard TCP ( Transmission Control Protocol ) en IP ( Internet Protocol ) printer poorten . De TP - Link TL - WPS510U Wireless Printer Server werkt met Windows 2000 , 2003 , XP en Vista , en het is ook compatibel met Linux en Mac OS ( Operating System ) X 10 of latere versies .

Cisco - Linksys Wireless - G Print Server

De Cisco - Linksys WPS54GU2 Wireless -G Print Server voor USB 2.0 heeft twee printer USB-poorten en is compatibel met zowel parallelle en USB 1.1 en 2.0 printers . Er is ook een 10/1000 Ethernet-poort . Het wordt geleverd met een setup installatiewizard om u te helpen uw printers te installeren . Het is IEEE 802.11b en 80211g compliant . U kunt op afstand beheren deze tool via uw internet browser , het hulpprogramma dat wordt geleverd met het apparaat of SNMP ( Simple Network Management Protocol ) . De doelgroep voor deze tool is thuiswerkers en kleine bedrijven .
Intellinet Wireless Print Server ( 509060 )

Deze draadloze router wordt geleverd met een USB -poort en het is compatibel met de meeste soorten USB-printers . Het wordt geleverd met een 10/1000 Ethernet-poort en het heeft een levenslange garantie . Andere functies omvatten een resetknop en een afneembare antenne . Het is IEEE 802.3 , 802.3u , 802.11b en 802.11g en het is compatibel met TCP /IP-printerpoorten . De Intellinet Wireless Print Server is voor de thuisgebruiker of thuis beambte .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Draadloos Internet Router Hulp…
·Wat zijn de voordelen van het …
·Hoe maak je een draadloze rout…
·How to Set Up een Wireless Bri…
·Hoe te WPS uitschakelen op een…
·Hoe te herstellen van een WPA …
·De beste manier om een dual - …
·Hoe maak je een Wireless uitsc…
·Hoe maak je draadloos internet…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik draadloos toegang in My House…
·Hoe maak je een Trendnet Wireless Router…
·Hoe maak je een DDNS 
·Hoe te Housewire Cat6 -kabels 
·Hoe maak je verbinding een draadloze lap…
·Hoe de MTU op de router 
·NetGear RP614 Specs 
·Hoe maak je een Vista- computer verbindi…
·Linksys 5 - Port Workgroup Switch Specif…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com