Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
De beste positie voor een draadloze router
De meeste laptops kunnen zenden en ontvangen draadloze signalen . Draadloze routers zijn verbonden met het internet via kabels , en stuurt signalen naar de draadloze laptop . Echter , dit signaal moet sterk genoeg dat de laptop toegang tot het internet in een redelijk tempo . Muren en andere obstakels kan blokkeren signalen en verminderen de kwaliteit van de internetverbinding . Line of Sight

Plaats
de draadloze router op een plaats waar er een duidelijke lijn van het zicht tussen de laptop en de router . Je moet in staat zijn om de draadloze router te zien tijdens de vergadering op de laptop , dit zal helpen uw laptop ontvangt de best mogelijke signaal . Als , bijvoorbeeld , is een muur blokkeert de zichtlijn tussen de computer en de router , zal je waarschijnlijk nog een internetverbinding hebt , maar het zal niet zo sterk .
Central Location < br >

Als u woont in een appartement , moet je waarschijnlijk zet de router op de meest centrale locatie mogelijk . Dit zal ervoor zorgen dat u zo dicht mogelijk bij de router mogelijk . Echter , je consequent gebruikt uw laptop in een bepaald gebied , plaatst u de router in de buurt van het.
Beperkingen

Soms kan het nodig zijn om de router te plaatsen en modem waar de kabel aansluiting zich bevindt . Sommige huizen hebben slechts een enkele computer , kabel of telefoon aansluitingen .
Basement

Als uw huis heeft meerdere verhalen , plaatst u de draadloze router in de kelder . Vervolgens installeert draadloze repeaters op elk niveau van het huis, zodat gemakkelijke toegang tot internet kan worden verkregen , ongeacht waar de computergebruiker is .
Interferentie

Draadloze routers moeten niet worden geplaatst in de buurt van andere apparaten die dezelfde radiofrequenties gebruiken . Deze apparaten zal interfereren met de draadloze router . Elektrische apparaten kunnen soms ook degraderen de kwaliteit van het signaal van de draadloze router .
Afstand

In zeer grote gebouwen , zoals kantoorgebouwen en universiteitsgebouwen , kan op afstand een geworden kwestie . Gebruik meerdere draadloze routers binnen het gebouw , of plaats repeaters gedurende de faciliteit om meerdere punten van toegang verschaffen . Als de gebouwen hebben zeer dikke muren , kan een draadloze toegang zijn erg ongrijpbaar . De gebruikers informeren waar de draadloze router zich bevindt , zodat ze dichter bij deze locatie kunnen krijgen als ze op zoek zijn naar een signaal .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Wireless Modem Router Probleme…
·Hoe je DHCP inschakelen Met ee…
·Router -instellingen voor Skyp…
·Hoe maak je opnieuw installere…
·Hoe het opzetten van draadloze…
·Hoe maak je een SSH server dra…
·Hoe te wijzigen Nat Soorten ov…
·Hoe te gebruiken Roadrunner Wi…
·Hoe je computers toevoegen aan…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Definitie van Proxy Avoidance 
·Hoe het opzetten van een WiFi-router 
·Hoe de Speed ​​Boost op een Belkin 
·Hoe vind je je WEP-sleutel Zonder een ro…
·Hoe te delen Wi - Fi via Bluetooth 
·Over Wi - Fi Signal Boosters 
·Hoe vind ik het IP-adres op een HP Laser…
·Hoe maak je een Hawking Hi - Gain HWREN1…
·Hoe maak je een Domain Trust Creëren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com