Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe de Signaal voor een draadloze router Boost
Er zijn een aantal factoren die verder gaan in WiFi-verbinding kwaliteit . Grote obstakels tussen de opdrachtgever en de WiFi-antenne kan interferentie , signaal bounces , ruis en vermindering van de signaalsterkte te introduceren . Ze vallen in twee categorieën : geluid en signaalsterkte . Wanneer het signaal van uw draadloze router niet optimaal is , zijn er een aantal opties te overwegen om het te stimuleren . Wat je nodig hebt
Draadloze router
Extra antenne ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
Boost het signaal voor een draadloze router
1

Minimaliseer obstakels . Metalen voorwerpen en dichte objecten zijn de soorten van dingen die je wilt vermijden , maar als je gebruik maakt van een directionele antenne , kunnen eventuele obstakels helemaal problematisch zijn. Kopen van 2

Controleer de aansluitingen op uw draadloze router , als een losse verbinding met een antenne kan aanzienlijke ruis introduceren . De antenne- connectoren zijn ontworpen om de schroeven op krap , maar alleen zo strak als dat nodig is. Zorg ervoor dat ze geschroefd in totdat ze stoppen met bewegen .

Gebruik hoogwaardige kabels 3 als uw antenne is aangesloten op de router of de opdrachtgever door een kabel . Goedkope kabels introduceren meer lawaai dan een hogere kwaliteit kabels. Door het vervangen van de kabel , kunt u ruis te elimineren .
4

Gebruik of voeg een betere antenne om het signaal te versterken . Vaak, routers en klanten komen met kleine , goedkope antenne die kan worden vervangen door een omni - directionele of directionele antennes die beter zal werken en de invoering van minder lawaai .

Gebruik goede WiFi- hardware 5 . Goedkope WiFi-apparaten ( routers en cliënten ) hebben vaak een zwakke signaalsterkte en de invoering van meer lawaai . Door te upgraden naar hardware met kwaliteit chipsets , antennes en aansluitingen , kan de signaalsterkte worden verhoogd en kan er ruis worden verminderd .
6

Gebruik repeaters , en gebruik je routers in een repeater modus als uw WiFi-netwerk te overspannen grote afstanden . Elke repeater kunt toevoegen aan het netwerk voegt zijn eigen gamma aan het totale bereik van het netwerk . Het hebben van meerdere repeaters rond de omtrek van een groot gebied werkt vaak beter dan het hebben van een enkele router in het midden van het gebied .
7

Verminder de interferentie van apparaten die WiFi signalen remmen . Iets dat in het 2,4 GHz bereik verstuurt of uitzendt EMI ( elektromagnetische interferentie , of onbedoelde transmissies ) kunnen eventueel interfereren met WiFi-apparaten . Iets van draadloze telefoons en mobiele telefoons tot magnetrons en televisietoestellen kan een boosdoener zijn . Als je krijgt storingen en kan niet de gewraakte apparaten te verwijderen , kunt u proberen het wijzigen van uw WiFi- routers op een ander kanaal te gebruiken .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een wachtwoord voo…
·Wireless Router Beveiligingsty…
·Hoe te Connect Wireless Cable …
·De instellingen voor AT & T DS…
·Hoe te Cricket gebruiken Met C…
·Hoe maak je een WET54G gebruik…
·Hoe kan ik meerdere Laptops Pr…
·Hoe vindt mijn draadloze route…
·Zelfgemaakte Linksys Wireless …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·VoIP hardwarevereisten 
·Hoe te verzenden en ontvangen Fax met Vo…
·Hoe kan ik een draadloze adapter Optimal…
·Hoe maak je een Ghost Boot Disk Dat Maps…
·Hoe te delen Draadloos internet Over Eth…
·Hoe maak je een breedband Dienstverlener…
·Verbinding maken met een andere Vista- c…
·Stap-voor- stap instructies te krijgen e…
·Hoe maak je een VeriSign PKI Implementer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com