Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Wireless Router Beveiligingstypen
Bij het opzetten van een draadloos netwerk , kan een gebruiker verschillende maatregelen te nemen om een veilig netwerk te waarborgen . Terwijl elke maatregel biedt een uniek voordeel , zijn niet alle maatregelen vereist . Door uw specifieke behoeften te vergelijken met de mogelijkheden van elke veiligheidsmaatregel , zult u in staat om de methode die het beste past bij uw netwerk te kiezen . SSID

De Service Set Identifier
is specifieke identificatie van uw draadloze netwerk . Wanneer u zoekt naar een lijst met beschikbare draadloze netwerken , de SSID van het netwerk is de naam die verschijnt . Dit betekent dat als u ervoor wilt zorgen dat uw netwerk is uniek identificeerbaar is , is het best om de SSID te veranderen naar een specifieke naam die niet hetzelfde is als het netwerk van de buren zal verschijnen . Kortom, als u en uw buurman hebben dezelfde SSID voor uw netwerken , kan hij per ongeluk verbinding maken via uw netwerk , of vice versa .
WPA

De eerste regel van defensie voor de meeste draadloze netwerken is de Wi - Fi Protected Access systeem , ook wel bekend als WPA . Dit systeem maakt gebruik van een geheim wachtwoord , of beveiligingssleutel , om ongeautoriseerde toegang tot uw netwerk te voorkomen . Dit houdt in dat alle informatie die over het netwerk wordt versleuteld , zodat het niet kan worden gelezen door iedereen die niet uw netwerkbeveiliging sleutel heeft.
WEP

Wired Equivalent Privacy is een oudere vorm van beveiligingsinstellingen voor draadloze netwerken . WEP codeert gegevens verzonden vanaf het netwerk . Echter , het belangrijkste probleem met WEP - gecodeerde gegevens is dat het veel gemakkelijker te decoderen dan modernere beveiligingsmaatregelen , zoals WPA . Niet alleen dat , maar WEP biedt extra belasting voor uw netwerk , afnemende prestaties enigszins .
Firewalls

Naast algemene methoden van encryptie , een exploitant van een draadloos netwerk kan ervoor kiezen om het opzetten van een firewill voor haar netwerk . Het voordeel van het opzetten van een netwerk firewell is dat alle toegang naar en van het netwerk stevig kan worden beperkt . Firewalls kunnen de toegang tot een dergelijke mate dat de gebruiker kan kiezen en kiezen die zijn netwerk als wat hij toegang heeft , terwijl op dat netwerk toegang ook beperken . Het hebben van een firewall setup in combinatie met een vorm van encryptie is over het algemeen ideaal , want het zal de gebruiker toestaan ​​om het verkeer langs regelen op haar netwerk met het coderen van de gegevens .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je AirPort-basisstation Si…
·How to Set Up Wireless Router …
·Hoe je draadloze routers verbi…
·Hoe Hook Up Verizon Broadband …
·How to Set Up Linksys Wireless…
·Hoe te installeren van een Lin…
·Hoe een router DIR 300 Wachtwo…
·Hoe kan ik printen met een dra…
·Is een WN111 Compatibel met ee…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe worden computers verbonden met het i…
·Stappen voor het testen van een LAN Brui…
·Hoe je je IP Addrress Verander 
·Hoe te VoIP configureren op een Cisco 87…
·Hoe Set Up Wireless E 
·DIY : WiFi USB Antenne 
·Hoe te Ethernet Muur Jack Install 
·Hoe maak je een Netgear Rangemax Configu…
·Hoe een IP-adres blokkeren in Ubuntu 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com