Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe worden computers verbonden met het internet ?
Terwijl miljoenen mensen surfen op het internet elke dag , enkele van hen daadwerkelijk weten hoe het internet werkt echt . Het Internet is een gedecentraliseerd computernetwerk waarmee servers en computers wereldwijd communiceren met elkaar. Hoewel er vele soorten internetverbindingen , de basisarchitectuur van het internet blijft altijd hetzelfde . Architectuur van het Internet

Engineers
gebouwd op het internet rond een heel simpel idee . Terwijl de oudere types van netwerken vereist een centrale server die gemakkelijk kunnen worden stilgelegd of gecontroleerd , het internet heeft een decentrale architectuur , waardoor elke computer of server aangesloten te "praten " met een andere computer op het netwerk . Informatie op Internet zelden volgt dezelfde weg . Bijvoorbeeld , als u besluit om verbinding te maken met een Japanse website , uw verbinding kan een dag worden gerouteerd via Parijs , Lissabon en Moskou . Op een andere dag , routers kan eigenlijk uw verbinding , doorsturen via Los Angeles en Seoul afhankelijk van het verkeer op dat moment .
Uit uw huis naar uw ISP

Uw internetprovider (ISP ) is uw toegangspoort tot het internet . Om verbinding te maken met uw internetprovider , hebt u een modem en een werkende internetverbinding nodig . Uw computer stuurt de gegevens naar uw modem met behulp van een draadloze verbinding of een Ethernet-kabel . De gegevens worden vervolgens verwerkt door de modem en verzonden naar uw ISP via uw telefoonlijn , de TV -kabel of zelfs een satelliet uplink .
Van uw internetprovider op het internet
< br >

Zodra uw gegevens uw internetprovider heeft bereikt , zal de ISP dan contact op met een van de vele routers die kan worden gevonden over de hele wereld . Deze router zal dan proberen om het beste pad voor uw gegevens kiezen om te volgen op basis van het verkeer en de afstand . Het is niet ongebruikelijk voor data om te gaan door zes of zeven routers zoals ze doorzenden naar een bestemming .
Soorten internetverbindingen

In de jaren 1990 , dial - up verbindingen waren de norm . Tegenwoordig breedband internetverbindingen , zoals kabel of ADSL zijn veel vaker voor . Kabel Internet gebruikt lijn uw kabel- tv provider voor Internet data te versturen en te ontvangen . ADSL , en de snellere ADSL2 + , gebruik maken van uw telefoonlijn om verbinding te maken met internet . Andere soorten verbindingen bestaan, zoals satellietverbindingen of T1-lijnen , vooral gebruikt in zakelijke omgevingen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is Classroom Netiquette ? 
·Internet Protocol Technologie 
·Hoe je toestaan ​​Facebook App…
·Wat doet Upload & Download Spe…
·Hoe het opzetten van een Inter…
·Soorten Remote Access 
·Hoe Set Up Internet Access op …
·Hoe maak je een Proxy Address …
·Hoe maak je een DNS -achtervoe…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik mijn IP zoeken op mijn comput…
·Hoe te Westell 327 Gebruik Zonder DSL 
·Geschiedenis van Data Communications 
·Hoe te herstellen van de NETGEAR WPN824 
·Hoe maak je een draadloze router toevoeg…
·Wat is een WAP -apparaat ? 
·Wat is Fiber Optic Internet ? 
·Hoe IP camera's werken 
·Detecteren Netwerk Intrusies 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com