Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel verkrijgen voor een D - Link Wireless Router
Network toetsen zijn "open geheimen . " De sleutel moet bekend zijn bij de gebruikers van het netwerk , maar verborgen voor onbevoegde gebruikers en aanvallers blijven . Dit is vooral belangrijk in draadloze netwerken , zoals je niet kunt bepalen wie verbinding met uw D - Link router . Niet alleen zijn de beoogde gebruikers van uw netwerk aansluiten op de router , maar iemand in zijn auto zitten surfen voor een gratis internetverbinding kan worden , als goed. Helaas zijn WiFi-netwerken vaak geconfigureerd en liet lopen voor langere tijd , en het is gemakkelijk om wachtwoorden die u niet vaak gebruikt te vergeten . Om deze reden , moet u weten wat te doen als u uw netwerk encryptiesleutel kwijt . Wat je nodig hebt
D - Link router
Kleine tool om te resetten router
Toon Meer Aanwijzingen
Verkrijgen van een verloren netwerksleutel voor een D - Link Wireless Router
1

Doe het voor de hand liggende : Vraag andere gebruikers van het netwerk voor de sleutel . Zij kunnen herinneren of in staat zijn om in te checken hun WiFi- configuratie-instellingen . Omdat het een "open geheim ", andere gebruikers moet de sleutel te hebben gekend toen ze geconfigureerd hun WiFi -interface .

Log in om administratie-interface van de D - Link draadloze router 2 . Dit wordt meestal gedaan door het openen van " http://192.168.0.1/" of " http://192.168.1.1/" in je web browser . Sommige administratie interface zal u helpen de sleutel te krijgen , maar er is geen echte manier om te vertellen zonder te proberen het . Als u ook het wachtwoord voor de administratie-interface bent vergeten , raadpleeg de handleiding van uw router voor het standaard wachtwoord .
3

Reset configuratie van de router als je ook kan het wachtwoord niet vergeten om de administratie-interface of wil je gewoon opnieuw beginnen . Met behulp van een klein voorwerp op de achterkant van de router in het gat van de kleine reset- knop om te zetten , druk op de knop en houd deze gedurende enkele seconden. Een intrekbare pen met tip ingeschoven , een koffie roerder , een klein stokje of een kruiskopschroevendraaier werk en hulpmiddelen .

Reconfigure 4 van de router , zoals SSID van uw router en de WEP-of WPA -opties . Raadpleeg de handleiding van uw router voor specifieke stappen op deze taak uit als u niet zeker weet hoe het verder moet .
5

Kies een nieuw wachtwoord en een nieuw netwerk encryptiesleutel . Het wachtwoord moet moeilijk te raden, maar niet zo moeilijk dat u en de gebruikers van uw netwerk zal het ( weer ) te vergeten .
6

Schrijf de gegevens in een verborgen , maar handige locatie , zoals in uw router handleiding .
7

Verdeel het nieuwe wachtwoord, zodat elke gebruiker kan dit wijzigen in zijn WiFi-instellingen . Als je binnen de fysieke nabijheid van uw gebruikers , vertel hen verbaal . Anders zal je ofwel moeten ze de sleutel naar e-mail of , meer veilig , ze e-mailen met u opnemen om de nieuwe sleutel te krijgen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe kan ik een Linksys WRT150N…
·Hoe het opzetten van MAC-adres…
·Hoe kan ik een Linksys WAP Fab…
·Hoe te DDWRT Installeren om WL…
·Hoe kan ik een Linksys WRT300N…
·Hoe maak je een SSH server dra…
·Hoe je het wachtwoord in een L…
·Hoe de Signaal voor een draadl…
·De toekomst van routers 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een corrupte TCP /IP stack (…
·Belang van beveiligen Data Transfer 
·De gemiddelde prijs van Data Cable Insta…
·Hoe te Win2003 Server configureren voor …
·Hoe om te controleren een DHCP tabel 
·Hoe te Schema's gebruiken om elektronisc…
·Hoe kan ik erachter komen Als Adres Wijz…
·Wat doet de Bluetooth Symbol Mean ? 
·De definitie van Web Server Software 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com