Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe je het wachtwoord in een Linksys Router WRT54GS Verander
De Linksys WRT54G , gemaakt door Cisco , is een draadloze breedband router die het mogelijk maakt zowel bedrade als draadloze gebruikers tot netwerkbronnen , namelijk Internet- connectiviteit , printers en toegang tot de server te delen . Een Linksys router kan worden beschermd door twee afzonderlijke wachtwoorden , die niet over hetzelfde te zijn . Om de router te configureren of wijzigen van het wachtwoord , moet u de naam en het wachtwoord van het toestel weet . Om de draadloze netwerkinstellingen of wachtwoord te wijzigen , moet u ook het draadloze netwerk wachtwoord kennen . Wat je nodig hebt
Ethernet RJ - 45 -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de computer op de Linksys router met een Ethernet RJ - 45 -kabel . Steek het ene uiteinde in de netwerkaansluiting van de computer en het andere uiteinde in een van de genummerde aansluitingen op de achterkant van de router . Let op het jack nummer dat u hebt aangesloten , bevestigt dat de corresponderende lampje op de voorkant van het apparaat geeft aan de computer is nu verbonden kopen van 2 Een Ethernet -kabel . .

Start een webbrowser ( Internet Explorer , Firefox , Safari of Google Chrome ) en voer " 192.168.1.1 " in de URL-balk . U wordt gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren , voert u "admin " voor beide. Als de naam en /of het wachtwoord is veranderd door een vorige gebruiker of de URL niet brengen de Linksys login pagina , reset de router zoals beschreven in stap 5 .
3 De URL bar .

Klik op de tab "Administratie " om de naam en /of het wachtwoord te wijzigen . Voer een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord in de juiste velden in en klik op de knop "Opslaan" . Kennis te nemen van wat je hebt opgegeven , moet u weten de volgende keer dat u wilt alle instellingen op de Linksys router wijzigen
4

Wijzig het draadloze netwerk wachtwoord door te klikken op de " . draadloos "tab en vervolgens het tabblad" Wireless Security " op de onderstaande rij . Selecteer " WPA - Pre-Shared Key " om uw eigen wachtwoord voor het draadloze netwerk te creëren , kies " WEP" in het pull - down menu om een ​​willekeurig wachtwoord gegenereerd voor je hebt . Noteer uw wachtwoord en bewaar het op een veilige plaats .
5

Reset uw Linksys naar de fabrieksinstellingen als u geen toegang tot de configuratiepagina . Gebruik een pen om de "Reset" knop drukken op de achterkant van het apparaat gedurende 45 seconden . Dit zal de configuratie IP-nummer terug naar 192.168.1.1 en zowel de gebruikersnaam en het wachtwoord op "admin ". De naam van het draadloze netwerk zal terugkeren naar " linksys " en onbeveiligd zal zijn . Breng opnieuw netwerkbeveiliging met behulp van het proces in stap 4 beschreven .
6

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je Tweak een Belkin W…
·Welke apparaten kunt u aanslui…
·Hoe kan ik een Linksys Reset t…
·Hoe de DHCP-client -ID Zoek op…
·Hoe kan ik een NetGear Wireles…
·Hoe de firmware veranderen op …
·Hoe maak je een Mac Clone Met …
·Hoe je inloggen op uw draadloz…
·Waarom wordt mijn draadloze ro…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat zijn de oorzaken van een UDP- Pad om…
·Wat is VoIP-service? 
·Hoe te Glasvezelkabel Run 
·Hoe maak je een Comcast modem Upgrade 
·Infrastructuur Eisen voor een Internet S…
·Hoe om te controleren een computer IP-ad…
·Legacy System Security & Privacy Concern…
·Hoe het opzetten van een Facebook- accou…
·Hoe te wijzigen Uw IP adres 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com