Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Waarom wordt mijn draadloze router Werk aan Drie laptops in mijn huis maar niet op de vierde ?
Draadloze verbindingen kunnen we een gemak dat is moeilijk te bereiken wanneer worstelen met het beperkte bereik van de kabels . Echter , draadloze verbindingen zijn gevoelig voor problemen meer met router en computer hardware . Als veel van uw computers zijn in staat om draadloos te verbinden , maar men ervaart problemen , kan het zijn het gevolg van onvoldoende aanbod , een receptie probleem of een verscheidenheid van andere computer - bijzaken zijn. Sommige routers hebben een beperking van het aantal apparaten dat op een bepaald moment kan worden aangesloten . Snelheid en connectiviteit kan worden beïnvloed wanneer u te veel computers , printers en andere apparaten aan te sluiten op een router met zulke limieten . Controleer Range

Sinds draadloze routers hebben een beperkt bereik , kan een van uw computers eventueel worden buiten het signaalbereik . Als uw computer de verbinding helemaal niet detecteert , of is verbonden , maar met een zeer zwakke signaalsterkte , kan dit een mogelijkheid zijn . Zet uw computer en router dichter bij elkaar om te zien of het verbetert . Merk ook op dat de draadloze kaart van uw computer kan dit van invloed zijn ook. Een computer kan betere hardware hebben dan de andere , dus zelfs als twee computers zijn een gelijke afstand van de router , kan men een beter signaal dan de andere te krijgen .
Test Another Connection
< br >

Indien mogelijk, neem uw ​​computer naar een gebied waar je nog een draadloze verbinding en de poging om verbinding te maken met het kunnen vinden . Op deze manier kun je erachter komen of het probleem met uw computer niet in staat om alle verbindingen te detecteren , of dat het te maken heeft met uw verbinding of router . Als meerdere computers kunt aansluiten op uw router , zal het probleem hoogstwaarschijnlijk met iets op de computer , maar het vinden van de eerste kunt u veel tijd besparen .
Controleer Wachtwoord
< br >

Als je het netwerk kan detecteren , maar kan geen verbinding maken , kan uw computer niet over het juiste wachtwoord opgeslagen . Dit kan een probleem zijn als de draadloze wachtwoord werd bijgewerkt door de router , maar niet op de computer aangesloten . Als u de router wachtwoord , en stel het zelf, typt u het nieuwe wachtwoord kennen als daarom wordt gevraagd en zorg ervoor dat de optie om het op te slaan selecteren . Dit zal ervoor zorgen dat uw computer automatisch verbinding maakt in de toekomst .
Update Drivers

de drivers voor de draadloze kaart van uw computer updaten kan soms oplossen verbindingsproblemen . Moet u een andere computer gebruiken om de drivers te downloaden , verplaats ze naar de computer die problemen heeft . Om erachter te komen welke driver je nodig hebt , opent u het "Configuratiescherm ", klik op " Systeem en onderhoud " en kies "Device Manager . " Het type draadloze kaart dat u hebt zal worden vermeld onder " Netwerkadapters . " Download de driver op een andere computer , over te dragen aan het probleem computer via een flash drive of cd en installeer het .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een WiFi Booster Z…
·Hoe maak je een WET54G gebruik…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Meest voorkomende en eenvoudig…
·Heeft u behoefte aan een route…
·Hoe kan ik een Linksys Router …
·Hoe je Home-Based Draadloze sy…
·Hoe maak je een 3G- USB-modem …
·Hoe maak je een bedrade router…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn TV…
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe sluit ik mijn laptop draadloos ? 
  Netwerken Articles
·Wireless G & N Compatibele kaarten 
·Hoe maak je een Wired Router te werken o…
·Hoe te Wachttijd & Jitter op VoIP Meet 
·Hoe maak je een DSL Wireless Modem insta…
·Ethernet Phone Bedrading 
·Hoe Network twee Mac-computers in OSX 
·Vier technieken om waarde toevoegen aan …
·Hoe maak je een tweede router als een Et…
·Hoe je Role - Based Security Software Em…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com