Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe kan ik Remote Access My Home Router ?
Als je een router hebt geïnstalleerd op uw huis en u wilt het openen van buiten uw thuisnetwerk , kunt u hebben afgevraagd of het wel mogelijk is om dit te doen . Het goede nieuws is ja , het is mogelijk om op afstand toegang te krijgen tot uw router thuis van een extern netwerk . Echter, als uw router thuis heeft geen ingebouwde ondersteuning hiervan zal het wat extra werk te nemen , zodat u om het te openen . Alles wat je moet weten is een beetje informatie over uw router thuis , die u kunt vinden door het lezen van de handleiding. Verbinding maken met een router die Web Access

Ondersteunt Afhankelijk van welk type router je hebt , kan het proces voor het opzetten van toegang tot het web om het enigszins variëren . Toch zal de algemene benadering hetzelfde zijn . Als uw router ondersteunt web - based toegang , dient u in te loggen op het en kijken voor een gedeelte van de router-configuratie dat er iets aan het effect van " Web Access " of zegt " Remote Access . " In dit deel , je ' ll wil webtoegang inschakelen en een gebruikersnaam en wachtwoord . Als u wilt dat uw verbinding met uw router thuis veilig te zijn , controleer dan de optie om HTTPS-verbindingen mogelijk ( indien beschikbaar ) , zodat uw gegevens worden gecodeerd als het terug wordt gestuurd en weer van de computer naar de router . Na dit alles is ingesteld , toegang krijgen tot uw router door HTTP ://of HTTPS ://(als HTTPS is ingeschakeld ) in een browser URL-balk , gevolgd door het IP- adres van uw router . Bijvoorbeeld, als het IP- adres van uw router is 1.1.1.1 en je HTTPS hebt ingeschakeld , typt u " HTTPS ://1.1.1.1 , " voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord en dan zou je moet ingelogd zijn om uw router bedieningspaneel .
Verbinding maken met een router die geen ondersteuning biedt Web Access

De meeste moderne routers
ondersteunen toegang tot het web , maar als de jouwe niet , dan kunt u nog steeds toegang het door een verbinding met uw computer thuis eerst, dan verbinden met de router . Om dit te doen , moet je gaan in je eigen computer en schakel " Remote Desktop -verbindingen . " Klik met de rechtermuisknop op ' Deze computer ', gaat u naar het tabblad "Remote " en vink de optie op afstand te laten verbindingen . Vervolgens inloggen op uw router , ga naar de sectie " Port Forwarding " en forward poort 3389 op uw computer thuis . Ga naar een computer die is buiten uw thuisnetwerk en klik op de knop "Start" , klik op " Uitvoeren , " typ " MSTSC " in het venster Uitvoeren en klik op "OK . " In de Remote Desktop Connection venster , voert u het IP-adres van uw computer thuis en klik op de knop " Connect " . Nadat u bent ingelogd op uw computer thuis , kunt u toegang tot uw router alsof je zit in de voorkant van uw computer thuis . Wees je bewust van het feit dat het maken van eventuele wijzigingen in uw router thuis zal waarschijnlijk los je uit je Remote-sessie bureaublad en je moet weer opnieuw als dit gebeurt .

< br >

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe te optimaliseren een D - L…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe maak je een 2Wire Resident…
·Kan een FM-buitenantenne worde…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe kan ik de behuizing open m…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe Hook Up een Wireless G Lin…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Vmware Aanbevolen netwerkconfiguratie 
·Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
·Hoe Hook Up een tweede computer draadloo…
·Waarom zou je naar Disable DNS- lookup i…
·Hoe te Ethereal Network Activity Log 
·Hoe maak je Loop een T1 -interface op ee…
·Hoe Laptop draadloze connectiviteit Boos…
·Over Ethernet Credit Card Terminals 
·Hoe maak je een subnetmaskernummer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com