Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe Laptop draadloze connectiviteit Boost
Laptops en andere mobiele apparaten zijn een populaire manier om toegang te krijgen tot het internet met behulp van draadloze technologie . Wireless biedt vele voordelen boven traditionele lokale netwerken , maar een van de belangrijkste nadelen van draadloze internetverbindingen dat hangt van draadloze signaalsterkte . Een slecht signaal kan leiden tot intermitterende connectiviteit en lage upload en download snelheden . Er zijn verschillende manieren waarop u kunt draadloze prestaties potentieel boost op een laptop . Instructies
1

Ga dichter naar het draadloze toegangspunt . Als u verbinding maakt met een router in uw huis , breng je laptop naast de router . Als u verbinding maakt met een router in een openbare locatie , probeer dan te vragen de werknemers of personeel waar de router zich bevindt , zodat je zo dicht mogelijk bij het ​​mogelijk kan zitten . Kopen van 2

Elimineer fysieke obstakels tussen uw laptop en het toegangspunt . Bijvoorbeeld , als u verbinding maakt met een router , maar een bank en andere vaste objecten zijn tussen u en de router , herschikken uzelf of de objecten zodat er een duidelijke lijn van het zicht op de router .
3

Werk de drivers van de draadloze adapter van uw laptop . Klik op "Start ", rechtermuisknop op " Computer ", klik op " Beheren", en "Device Manager , " uit te breiden " Network Adapters ", klik met de rechtermuisknop op de draadloze adapter en selecteer " stuurprogramma's bijwerken .... " Kies " Zoek automatisch naar bijgewerkte stuurprogramma's zoeken . " Kun je ook in staat zijn om driver updates te downloaden bij de fabrikant van de laptop of de draadloze adapter .
4

Wijzig draadloze adapter instellingen . Klik op "Start ", rechtermuisknop op " Computer ", klik op " Beheren", en "Device Manager , " uit te breiden " Network Adapters ", klik met de rechtermuisknop op de draadloze adapter en selecteer " eigenschappen . "Klik op de " Advanced "tab en zoek naar een energie-instelling optie zoals" Zendvermogen , " links - klik erop , en verandering van de dropdown instelling onder" waarde " op de hoogste stand . Als u een optie genaamd " Agressiviteit bij zwerven , " verander de instelling onder " waarde" op de hoogste stand . Klik op " OK " om het venster te sluiten .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe af te Turn Ad Hoc in Vista…
·Hoe werkt Wireless Werk met ee…
·Hoe te Pick Up een bestaande i…
·Hoe de draadloze instellingen …
·5 Manieren om Wireless Strengt…
·Hoe Set Up WEP Keys op TDS 
·Heb ik een Wireless PC Card en…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe je Wi - Fi Bloedzuigers zo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is de functie van de Active Monitor …
·Step - by - Step voor nieuwe accounts op…
·Hoe maak je een statisch IP-adres gebrui…
·Key Concepts in Telecommunicatie 
·Apple Broadcast Protocollen 
·Wat is een LAN ( 100 ) -kabel ? 
·Hoe kan ik een laptop Toevoegen aan een …
·Zal een USB Repeater Cable werk voor een…
·Hoe maak je een NIC Card kopen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com