Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe te verbinden van een laptop naar een draadloos internet signaal
uw laptop aansluiten op een draadloos signaal is een proces dat een van de twee stukken hardware vereist . Je moet ofwel een interne draadloze kaart in uw laptop of een externe draadloze USB-dongle om een draadloos netwerk aan te sluiten en gebruik te maken van een signaal . Echter , zodra u een van deze stukken hardware geen extra gereedschap of apparatuur nodig zullen zijn om verbinding te maken met het signaal . Initialiseren van het proces van toetreding tot de computer op het draadloze internet signaal duurt slechts enkele minuten en is niet een proces dat een bestaande vertrouwdheid met draadloze netwerkprotocol of computers nodig . Wat je
interne draadloze kaart of een externe USB draadloze dongle
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer of uw laptop heeft een interne draadloze kaart . Als u een interne draadloze kaart hebt , zult u geen extra apparatuur nodig hebben om verbinding te maken met een draadloos internet signaal . Het bestaan ​​van een interne kaart kan worden gecontroleerd door het controleren van de opgegeven specificaties van de computer in de originele documentatie en de handleiding die is geleverd bij de machine . Kopen van 2

Gebruik een externe USB draadloze dongle als een vervanging voor een interne draadloze kaart , als uw laptop niet over een . Steek de externe USB draadloze dongle in de USB- poort aan de zijkant of achterkant van uw computer , afhankelijk van het ontwerp van uw model . Wanneer er een nieuw USB-apparaat is aangesloten voor de eerste keer , het duurt een paar ogenblikken voor uw computer om de nieuwe hardware herkennen .
3

Start de computer opnieuw om ervoor te zorgen dat de configuratie tussen de wireless dongle en uw laptop is voltooid .
4

Klik op het pictogram voor draadloze communicatie op de desktop omgeving je laptop als je eenmaal hebt vastgesteld dat u ofwel een interne draadloze kaart of externe dongle . Op een Windows - gebaseerde machine , wordt het pictogram voor draadloze communicatie zich aan de rechterkant van de onderste werkbalk . Op een Macintosh , wordt het pictogram voor draadloze communicatie zich aan de rechterkant van de bovenste werkbalk .
5

Selecteer een van de beschikbare draadloze netwerken op het pop - up menu dat na het klikken op het pictogram voor draadloze communicatie op uw weergegeven laptop . Alle gedetecteerde draadloze netwerken worden weergegeven in deze lijst . Sommige zijn beveiligd met een wachtwoord , terwijl anderen zijn openbare netwerken .
6

Klik op de naam van het netwerk waarmee u verbinding wilt maken .
7

Voer een wachtwoord in als het een wachtwoord - beveiligd netwerk . Als u niet het wachtwoord hebben , deelnemen aan een openbaar draadloos netwerk of neem contact op de beheerder van de versleutelde netwerk om toestemming om het netwerk aan te sluiten .
8

Na het klikken op de naam van het netwerk en het invoeren van uw wachtwoord , uw laptop zal verbinden in een paar ogenblikken . U ziet uw draadloze pictogram weer een actieve draadloze signaal , dat varieert in sterkte afhankelijk van de nabijheid van de computer naar de draadloze router .

Launch 9 uw browser en geniet van het surfen op het internet van de draadloze manier . < Br >

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe je Dual Gigabit LAN Gebrui…
·Verbinding maken met een verbo…
·Over draadloze kaart voor Lapt…
·Hoe de Wireless Range Toename …
·Hoe maak je een Wi - Fi-netwer…
·Hoe Laptop draadloze connectiv…
·Heb ik een router voor een dra…
·Hoe het opzetten van draadloze…
·Hoe kan ik dit oplossen een dr…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een 2Wire Gateway Problemen 
·Hoe maak je een U720 Novatel Problemen b…
·Hoe te tonen welke gebruikers Toegang to…
·Netwerk buffer 
·Digitale Communicatie Onderwerpen 
·Hoe het opzetten van Nagios gebruiken SN…
·Verbinding maken met Radius Met Vista 
·Hoe te geheugengebruik per gebruiker op …
·Hoe kan ik een printer met behulp van ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com