Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een Wireless Internet Adapter Install
Het installeren van een draadloos internet -adapter kunt u uw computer verbinden met draadloos internet bij u thuis , werk of ergens anders waar WiFi beschikbaar is. Een adapter installeert kan gemakkelijk zijn als je een die hecht aan een USB-poort te gebruiken . Dit zal u toelaten om het apparaat te installeren zonder het openen van uw computerkast , dus het is een goed idee als je niet bij het werken op computers worden ervaren . Wat je nodig hebt
Draadloos internet adapter
Toon Meer Aanwijzingen
installeren van een USB-adapter
1

Installeer de software voor het draadloze internet adapter door het invoegen van de meegeleverde installatie disc in de drive van de computer . Voer de installatiewizard uit en installeer de drivers voor het apparaat en alle programma's voor het beheer van draadloze netwerken . Kopen van 2

Bevestig het draadloze internet adapter aan op een vrije USB- poort op uw computer . De drivers voor de adapter moet automatisch worden geïnstalleerd .
3

Open het draadloze netwerk management programma , of met de linkermuisknop op het pictogram voor draadloze netwerken in de linkerbenedenhoek op de taakbalk . Selecteer de naam van een netwerk dat u kunt openen vanuit de lijst met beschikbare netwerken .
4

Voer de wachtwoordzin in voor het netwerk . Dit is noodzakelijk als codering of beveiliging wordt gebruikt om de gebruikers van het netwerk te beschermen . Je mag niet nodig om een in te voeren .
Installeren van een PCI-adapter
5

Installeer de software voor het draadloze internet adapter door het invoegen van de meegeleverde installatie- cd in de drive van de computer . Voer de installatiewizard uit en installeer de drivers voor het apparaat en alle programma's voor het beheer van draadloze netwerken .
6

Schakel de computer uit en verwijder het netsnoer uit de achterkant van de computer . Verwijder de schroeven aan de zijkant van de computer die op de dekking van het geval .
7

Verwijder de PCI-slot bracket van de achterkant van de computer . Plaats de PCI-adapter in de sleuf volledig , en zorg ervoor dat het goed line-up . Druk voorzichtig neer om schade aan de adapter of PCI-slot om te voorkomen .
8

Sluit de netwerkadapter aan de PCI-sleuf met een schroef of met een zaak beugel . Vervang het gevaldekking en schroeven op de behuizing van de computer .
9

Vervang het netsnoer aan de achterkant van de computer en zet hem aan . De netwerkadapter moet automatisch worden geïnstalleerd .
10

Open het draadloze netwerk management programma , of klik links op het pictogram voor draadloze netwerken in de linkerbenedenhoek op de taakbalk . Selecteer de naam van een netwerk dat u kunt openen vanuit de lijst met beschikbare netwerken .
11

Voer de wachtwoordzin in voor het netwerk . Dit is noodzakelijk als codering of beveiliging wordt gebruikt om de gebruikers van het netwerk te beschermen . Je mag niet nodig om een in te voeren .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe je Wireless Detect Stealin…
·Hoe het opzetten van een compu…
·Hoe Draadloze netwerkadapters …
·GPS -antenne die werkt met Net…
·Kan ik iemand anders gebruiken…
·Hoe maak je verbinding een Lin…
·Hoe te Netgear Instellingen To…
·Hoe u uw Linksys router resett…
·Wat is Bluetooth -technologie?…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Netflix Get te laden op Boxee 
·Aanbevolen manier om verbinding een Fibe…
·Hoe het opzetten van een Linksys E2000 5…
·Hoe je meerdere computers verbinding met…
·Hoe je eMule Download snelheid te verhog…
·Hoe maak je een ZyXEL X - 550 Router ins…
·4G Service Provider 
·Stap-voor - stap handleiding voor Netwer…
·Hoe een SharePoint Virtual Server Maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com