Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe Draadloze netwerkadapters werken?
Een draadloze netwerkadapter wordt ook wel een draadloze netwerkkaart , een draadloze netwerkadapter en een WNIC . Het doel van een standaard netwerk adapter is dat de gegevensopmaak verlaten van een computer in een formaat dat door de kabel van het netwerk vertalen. Zodra de gegevens in het juiste formaat , de NIC het in een elektrische puls en past deze toe op de draad van het netwerk . WNICs werken op dezelfde manier , behalve de elektrische puls wordt vervangen door radiogolven . Radio
Waves

Een draadloze netwerkadapter zendt signalen genoemd microgolven . Radiogolven zijn net als de rimpelingen die zich voordoen in het water toen een steen in het wordt gegooid . Ze rimpeling bij verschillende snelheden en de rimpelingen hebben verschillende afmetingen , afhankelijk van de grootte en kracht van het object dat ze gemaakt . De term magnetron geldt voor golven van lengten tussen 1 gigahertz ( GHz ) tot 100 GHz . Draadloze netwerkadapters produceren golven van 2,4 GHz . Gigahertz is een meting van de golflengte . Een 1GHz golf is 30 cm lang , of bijna 12 centimeter lang . De golflengte wordt gegenereerd door een draadloze netwerkadapter is ongeveer 12,5 cm lang , of ongeveer 4.9 centimeter .
Transmitter

Het belangrijkste element dat een adapter voor draadloos netwerk maakt is de radio transmitter . Radiogolven worden gegenereerd door een geleider die elektromagnetische golven uitstraalt in alle richtingen . De dirigent resoneert op een frequentie van een periodieke golfpatroon . Dit is een draaggolf . Deze regelmatige golf wordt vervolgens samengevoegd met een signaal gegenereerd door de netwerkadapter . Het gegenereerde signaal een omzetting van de nullen en enen dat de computer de gegevens wil versturen samenstellen . Het samenvoegen van de gegevens signaal met de draaggolf wordt genoemd frequentiemodulatie .
Multiplexing

Modern WiFi apparatuur
gebruik een modulatie methode genaamd Orthogonal Frequency - Division Multiplexing ( OFDM ) . OFDM verdeelt de beschikbare frequenties in kanalen . Elk kanaal maakt gebruik van een sub - draaggolf . Hierdoor kunnen meerdere kanalen in dezelfde ruimte te zenden zonder interferentie. Typische Wi - Fi-netwerk adapters beschikbaar voor de consumentenmarkt splitsen de frequentie breedte in 52 sub - dragers , dat verhoogt de hoeveelheid gegevens die kan worden uitgevoerd per seconde .
Receiver
< br >

de ontvanger op de netwerkadapter moet het aankomende signaal demoduleren door het aftrekken van de draaggolf signaal . De combinatie van zender en ontvanger op een draadloze netwerkadapter is afgekort tot " zendontvanger . "

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te Tangelo Fruit Pie Zorg 
·Hoe maak je verbinding een Lin…
·Wat is het verschil tussen 3G …
·Hoe de draadloze verbindingen …
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe kan ik een laptop te besch…
·Wat is Bluetooth -technologie?…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe te configureren voor draad…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik Monitor Internet Activiteit o…
·Wat is Ethernet Bridge ? 
·Hoe Hook Up een externe antenne aan MacB…
·Wat is het verschil tussen USB , Etherne…
·Hoe maak je een PCIe Soft Gegevens Fax M…
·Hoe je NAT -instellingen wijzigen op Net…
·Waarom een ​​firewall en een proxy serve…
·Hoe je je IP- Change Met CMD 
·Hoe afdrukken vanaf de externe computer …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com