Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik Monitor Internet Activiteit op een netwerk?
Toezicht op uw thuisnetwerk kunt u uw downloaden bekijken en statistieken uploaden en helpt u bij het verkeer tussen uw netwerk en het internet te controleren . In staat zijn om netwerkverkeer te monitoren is handig als u een gebruikslimiet netwerk hebben . Gespecialiseerde software netwerk monitoring zoals CommTraffic , Colasoft Capsa en NetFlow Analyzer kan worden gebruikt om u te waarschuwen wanneer u naderen uw limiet . Deze functie is nuttig voor u op de hoogte blijven van uw internetverbinding uitgaven . Instructies
Colasoft Capsa
1

Open uw webbrowser . Navigeer naar de " Colasoft " website . Klik op " Download " en vervolgens " Capsa Free Edition . " Klik op de groene knop "Download" . Kopen van 2

Vul de licentie formulier . Klik op " Ga verder met downloaden . " Klik op " Download Capsa Free Edition . " Wacht tot " capsa_free_7.2.1.2299.exe " om het downloaden te voltooien. Open het bestand . Klik op " Uitvoeren " in het venster " Windows-beveiliging " .
3

Klik op " Next " op de installatie -wizard en ga akkoord met de licentieovereenkomst. Volg de instructies van de installatiewizard en wacht Capsa om de installatie te voltooien . Klik op " Launch Capsa " en het venster " Activering Guide " zal u vragen om een ​​serienummer . Controleer het e-mailadres u gebruikt in de licentie vorm en open de " Uw licentie op Colasoft Capsa free edition " e-mail . Kopieer het serienummer vermeld in deze e-mail en plak het in de doos van het venster Activering Guide " serial " . Klik op 'Volgende'.
4

Selecteer uw netwerk in de rechter bovenhoek van het Capsa toepassing . Klik op de blauwe "Play " knop aan de linker onderkant van de applicatie . Klik op de tab ' Samenvatting ' om uw algemene internetgebruik te controleren in de vorm van een grafiek . Klik op "Overzicht " om uw algemene internetgebruik te zien in een numerieke weergave . Klik op "Fysieke Endpoint " en " IP Endpoint " om het internetgebruik van individuele machines op uw netwerk .
NetFlow Analyzer
5

Open uw webbrowser te zien . Navigeer naar de " NetFlow Analyzer " website .
6

Klik op de oranje knop "Download" . Wacht tot " ManageEngine_NetFlowAnalyzer.exe " om het downloaden te voltooien. Open het bestand . Klik op " Uitvoeren " in het venster " Windows-beveiliging " .
7

Volg de instructies in de installatiewizard en wacht NetFlow Analyzer te installeren . Klik op " Finish " en de " NetFlow Analyzer " interfaces wordt geopend in uw browser . Klik op het tabblad "Interface View ' en bekijk uw internetverkeer in real time en de monitor bandbreedte .
Commtraffic
8

Open uw browser . Navigeer naar de " CommTraffic " website . Klik op de downloadlink en wacht tot " ct3.zip " te downloaden . Navigeer in Windows Verkenner naar de download bestemming . Klik met de rechtermuisknop op " ct3.zip " en klik op " Hier uitpakken . "

Open " setup.exe , " 9 die zal worden in dezelfde map als " ct3.zip . " De installatie-wizard wordt geopend . Volg de instructies en installeer CommTraffic . Op de vraag of CommTraffic netwerkverbindingen kan herstarten , klik op "OK . " Wanneer u wordt gevraagd om uw computer opnieuw op , druk op "OK . " Eenmaal opgestart , wordt de installatie voltooid is.
10

Open het menu 'Start' . Klik op " Alle programma's . " Open " CommTraffic . " U ziet nu de CommTraffic belangrijkste interface te laden . Vanaf hier kunt u uw thuisnetwerk verkeer in real time , bekijk verkeersinformatie , filter het verkeer en alarmen instellen . Als u meer informatie over hoe het verkeer met behulp van CommTraffic monitoren nodig hebt is er een tutorial beschikbaar op de website .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Waarom is mijn Time Warner Int…
·Hoe te WebDAV inschakelen op I…
·Hoe maak je een MySpace Accoun…
·Technologie Problemen in Onlin…
·Hoe de Lenovo S10 Wireless Geb…
·Hoe je intermitterende interne…
·Hoe te converteren naar Wired …
·Wat is de betekenis van Adres …
·Hoe maak je een mobiele telefo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe uw Linksys werken verdienen met je i…
·De nadelen van Cable breedbandverbinding…
·Web Services Monitoring tools 
·Hoe maak je een D - Link Router & DSL Mo…
·Hoe je VPN Levend te houden op een iPhon…
·Hoe je alles in MySpace verbergen 
·Hoe te Fiber Optics Splice Samen 
·Hoe te delen Wireless 
·Wat zijn de meest voorkomende implementa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com