Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een mobiele telefoon Website
Websites gebouwd voor weergave op mobiele telefoon webbrowsers verschilt op een aantal belangrijke punten af ​​van de meer voorkomende webpagina's ontwikkeld voor weergave op traditionele computersystemen . Om te beginnen , mobiele telefoon schermen zijn kleiner en internetverbindingen neiging langzamer op mobiele telefoons te zijn . Dit houdt bepaalde beperkingen op wat kan door middel van een mobiele webbrowser van de telefoon worden gepresenteerd. Als zodanig bepaalde normen om de kijkervaring zo eenvoudig mogelijk moet worden voldaan . Wat je nodig hebt
Computer
webbrowser
tekst editor
webserver
Toon Meer Aanwijzingen
Bouw je mobiele website
1

bouwen van uw mobiele website als u een typische website zou doen . Deze stap is sterk afhankelijk van uw niveau van kennis en ervaring . Als u gebruik maakt van een Content Management Systeem ( CMS ) zoals WordPress of Drupal , zet deze op uw eigen computer systeem als je een gewone website zou doen . Voor de toepassing van deze tutorial zullen we ervan uit dat je weet hoe je een traditionele website te bouwen . Het bouwen van een website voor de mobiele telefoon bekijken is in wezen een proces van schaalvergroting terug van traditionele webdesign . Kopen van 2

Bepaal uw web- hiërarchie op uw eigen computer systeem en vul uw site met welke inhoud die u van plan bent op te nemen . Bekijk de volgende richtlijnen voor specifieke informatie over hoe u uw site te optimaliseren voor mobiele browsers .
3

Verwijder eventuele Javascript en cookies van uw website . Terwijl sommige mobiele telefoon webbrowsers toestaan ​​voor het gebruik van Javascript , velen niet . In beide gevallen kan Javascript neiging om rekenkracht hog , dus het wordt best vermeden .
4

Maak uw website ontwerp en lay-out zo eenvoudig en gestroomlijnd mogelijk . Mobiele telefoon schermen zijn klein en niet genavigeerd door het gebruik van een pointer als ze zijn op de traditie webbrowsers . Houd uw site tussen de een en twee kolommen en gebruik maken van eenvoudige navigatie-instrumenten die gemakkelijk kan worden gebladerd .
5

Stel uw style sheets , of CSS , met eenvoud in het achterhoofd . Probeer uw bereik beperken van stijlen en verwijder eventuele ontslagen u misschien per ongeluk in dienst in uw style sheets .
6

afzien van overbodige elementen . Gebruik graphics spaarzaam en helemaal niet voor navigatiemenu's . Als u advertenties moet gebruiken , beperken het aantal en het type die zijn opgenomen op uw site . Vergeet niet dat mobiele web browsers kunnen geen Flash-animaties te maken , dus die zullen worden genegeerd .
7

Optimaliseer uw beeldbestanden voor gebruik op kleine mobiele telefoon schermen . Schermformaten kan sterk variëren , maar er zijn een aantal relatieve normen die naar voren zijn gekomen . In het algemeen , houd uw afbeeldingen onder ongeveer 240x320 pixels . Houd in gedachten dat over-sized beelden worden gewijzigd door de browser , hoewel grote beelden nog extra tijd zal nemen om te downloaden en te renderen .
8

Bevestig uw website . Het is geen vereiste om een ​​website geprogrammeerd met geldige HTML en CSS hebben , maar het doet geen pijn en het kan nagaan of uw site werkt met de meeste geldige web browsing software . U kunt uw website valideren door simpelweg het indienen van de broncode te validator.w3.org .
9

Upload uw mobiele website op een server . Het opzetten van de Domain Name Service . Tot slot kunt u een subdomein te gebruiken om aan te geven dat het om een ​​mobiele site , zoals m.yourdomain.com . Als alternatief kunt u een top-level domein te kopen om aan te geven is het mobiele -ready , zoals www.yourdomain.mobi .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe de eigenaar van een IP-adr…
·Hoe te IIS 6 websites met behu…
·Fast Dial Vs . Speed ​​Dial 
·Hoe kan ik meerdere ISP's gebr…
·Hoe te Broadcast met QuickTime…
·Hoe kan ik video's Fetch Van M…
·Gegevens Link Control Protocol…
·Hoe de Spotlight uitschakelen …
·Hoe bouwen 2.4 - GHz -antenne 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een Apple basisstat…
·Hoe het opzetten van een breedbandnetwer…
·Hoe maak je een Wi-Fi interne antenne Ve…
·Hoe je draadloze adapter Signalen Boost 
·Hoe maak je een draadloos internet -kaar…
·How to Get Extreem Fast Dial -Up 
·Hoe maak je een VoIP- router gebruiken 
·Hoe maak je een Wireless Printer configu…
·Hoe maak je een NIC -kaart configureren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com