Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Ik kan geen verbinding maken met internet : Unidentified Network
Verbinding maken met internet kan een gedoe zijn , vooral wanneer uw dienst niet zal werken . Een bericht waarin staat dat u een " onbekende netwerk" betekent dat je waarschijnlijk bent niet verbonden met het juiste netwerk . Een onbekend netwerk kan problemen zoals geen verbinding of lage connectiviteit veroorzaken . Maak verbinding met het juiste netwerk om ervoor te zorgen dat uw internetverbinding veilig is en veilig, evenals de hoogste - speed verbinding mogelijk . Instructies
1

Herstart uw computer als uw gebruikelijke verbinding komt als onbekende . Met elk besturingssysteem , is er een kans van glitches die ervoor zorgt dat verbindingen lijken alsof ze niet werken . Herstart zowel uw modem en router ook kopen van 2

Klik met de rechtermuisknop op het vak "Verbinding" - . Het pictogram dat u vertellen er is een onbekende verbinding. Klik op "Repair " en laat het systeem draaien de diagnostische reparatie om te zien wat het probleem zou kunnen zijn . Volgen door met elke stap de reparatie functie suggereert om de verbinding te herstellen .

Klik 3 op de icoon " Connections " opnieuw , en kies ' Toon beschikbare verbindingen . " Overeenkomen met de naam van de verbinding die u momenteel gebruikt met de lijst met beschikbare verbindingen . Als u geen gebruik maakt van uw gewone verbinding , kan uw computer zijn overgestapt naar een andere verbinding zonder uw toestemming . Dit zou de verbinding die als " onbekend ". Schakel terug naar je normale verbinding , die zal vereisen dat u de verbinding met de huidige verbinding en de verbinding met de reguliere verbinding .
4

Neem contact op met uw internetprovider als u verbonden bent met uw gebruikelijke verbinding, maar het is vermeld als " onbekend ". Ze zou kunnen worden ervaren een storing , of uw verbinding zou kunnen hebben om een ​​andere reden , zoals een openstaande rekening of een beëindiging van de overeenkomst is beëindigd .
5

Neem contact op met uw lokale computer reparatie winkel als uw computer niet in staat is om verbinding maken met elke internetverbindingen , en je weet dat de internet service niet een actueel probleem . Modem van uw computer kunnen worden beschadigd , en die je nodig hebt om het te laten vervangen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe Set Up een Mirror Site 
·Web - based learning tools 
·Hoe te vergelijken Internet Sn…
·Hoe maak je een inbelverbindin…
·Heeft Upload Bandwidth Matter …
·Wat is een Private IP ? 
·Hoe te vermijden afleiding bij…
·Definitie van HTTP protocol 
·De voordelen van de Cloud 
  Related Articles
Hoe te verbinden van een laptop op een d…
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe je draadloze routers verbinding met …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe maak je verbinding een router met ee…
  Netwerken Articles
·Hoe de interactie met gebruikers van Dra…
·Hoe vindt u IP-adres van een printer met…
·Hoe kan ik een laptop In een Wireless Mo…
·MS Project Server Opleidingen 
·Mijn Belkin N Wireless Router maakt geen…
·Hoe vindt u DHCP Server adres 
·Wat is een 4- Port Gig Switch ? 
·Hoe te configureren Wired & Wireless op …
·How to Get Rid van Facebook Fortune Cook…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com