Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Heeft Upload Bandwidth Matter ?
Internet service providers vaak reclame voor hun download snelheden . Gezien het feit dat veel huisaansluitingen worden opgezet om meer downloaden bandbreedte dan uploaden bandbreedte bieden , is dit een verstandige zet vanuit een marketing perspectief . Bovendien , veel gebruikers downloaden meer data dan ze uploaden. Dat gezegd zijnde , als je nodig hebt om gegevens te verzenden van uw computer naar andere computers op het internet , kan je upstream bandbreedte zeer belangrijk geworden . Video Streaming

Een van de meest scheve gebruik van uw internetverbinding is voor het streamen van video van een dienst op het internet , zoals YouTube , iTunes en Netflix . Met deze diensten , de computer stuurt een relatief korte verzoek om de video naar het, dan is de dienst stuurt de video naar je . Bijvoorbeeld , kan een high - definition film gemakkelijk vijf megabit per seconde van de downstream bandbreedte vereisen terwijl die bijna geen upstream bandbreedte .
Casual Web Usage

Casual webbrowsen
is ook een download - gewogen activiteit . Om een webpagina te downloaden , de computer stuurt een reeks verzoeken om de server op het internet voor de informatie . Hoewel je nodig hebt om genoeg bandbreedte om de aanvragen naar de andere computer te uploaden , het meestal niet ergens in de buurt neem zoveel bandbreedte om een ​​pagina te vragen als om het te ontvangen .
Gaming en IP-telefonie

Twee gebieden waar upstream bandbreedte van invloed kan thuisgebruikers zijn gamen en het gebruik van het internet te telefoneren . In beide gevallen bent u met behulp van uw internetverbinding om gegevens te verzenden naar iemand anders op het internet . Als je niet genoeg bandbreedte voor de overdracht hebben , zal de partij aan de andere kant van het gesprek of spel hoor je stotteren of ziet uw bewegingen komen door nadat ze zouden moeten. De oplossing voor dit probleem is om upstream bandbreedte toe te voegen .
Lopen Servers

Wanneer u een server te draaien op uw verbinding , uw behoefte aan bandbreedte flips . Bijvoorbeeld, als je het verstrekken van hoge - kwaliteit video , zul je voldoende bandbreedte nodig om een ​​vijf - megabit upload ondersteuning voor elke persoon die wil om je video te bekijken op hetzelfde moment . Terwijl de meeste casual gebruikers niet werkt met een hoge bandbreedte servers van theri huizen , wilt u misschien op afstand inloggen op uw computer of uw media collectie te delen met uw smartphone of tablet . Wanneer u dit doet , bent u ook het runnen van een server en als je niet genoeg upstream bandbreedte om het beeld van uw scherm of of films naar uw apparaat te verzenden , zult u niet in staat zijn om het te doen .
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe Vergelijk High Speed ​​Int…
·Wat CDN doet Hulu gebruiken ? 
·Hoe kan ik iTunes Toegang als …
·Wat was het eerste Internet Br…
·Hoe maak je een MySpace Accoun…
·Hoe kom ik af van een Blue Scr…
·Hoe maak je een website voor T…
·Lijst van Wireless Internet Se…
·Hoe te verwijderen RoadRunner …
  Related Articles
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
Hoe goed werkt een draadloze router werk…
Wat betekent Wireless Mean ? 
Hoe je DD - WRT gebruiken voor Beperken …
Waarom wordt mijn internet signaal Get W…
Waarom wordt mijn draadloze router Werk …
Heeft Wireless Router beveiliging Affect…
Hoe werkt een WiFi Uitzender krijg je ee…
  Netwerken Articles
·Heb ik nodig Internet Service te gebruik…
·Hoe kan ik Windows XP Network File Shari…
·Hoe Hook Up een niet- AT & T Router met …
·Soorten Coax Kabels Gebruikt voor Data C…
·Hoe Set Up Apple Express-basisstation Al…
·Hoe maak je een Windows Firewall op afst…
·Hoe te inschakelen Dynamische IP-adresse…
·Kenmerken van Video Conferencing whitebo…
·Hoe maak je een TeamViewer TVS -bestand …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com