Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe goed werkt een draadloze router werken in een Mobile Home
" Het gemiddelde bereik voor draadloze dekking is 180 voet max binnenshuis en 1.500 voet max in een open ruimte - dat is verstoken van betonnen muren of andere storingen " ? staten PC Magazine . Stacaravans zijn van kunststof en metalen schalen rond een standaard frame constructie , die aanzienlijke interferentie kunnen veroorzaken met het draadloze signaal . Zorgvuldig de aard van de draadloze router , de positionering van het toestel en het type antenne van de router gebruikt bij het kiezen van een draadloze router voor een stacaravan . Single - band Versus Dual-Band

Single - band routers
strikt werken op een 2,4 GHz frequentie . Dual - bands gebruiken 2.4GHz en 5.0GHz . Een dual - band -systeem is een breder signaal met een grotere flexibiliteit . Eenheden 802.11G of 802.11b bestempeld gebruik maken van de single- band frequentie . Mobile homes , vanwege de hoeveelheid metaal beïnvloeden de signaal een lagere signaalkwaliteit met een B of G router . Een 802.11N is de dual - band router die een meer stabiele en krachtig signaal geeft . Stacaravans alleen opmerken kleine verschillen in het huis met behulp van een N -router , maar zijn meer in staat om een ​​draadloos apparaat buiten het huis te gebruiken met de N -router .
Positioning

Setting
een router in het midden van een cluster van metaal in hoofdzaak het signaal degradeert . Een stacaravan is meestal een metalen omhulsel , dat was een beetje een probleem creëert . De ideale locatie in een stacaravan plaatsen de router verheven tot ongeveer driekwart van de hoogte van het plafond . Het plaatsen van de router in de buurt van een buitenmuur dwingt het signaal om te onderhandelen met de metalen omhulsel . Plaats de router tegen een binnenmuur weg van metalen apparaten en structuren , zoals archiefkasten . Binnenmuren in stacaravans zijn gemaakt van hout en gips , die bijna geen belemmering vormt voor het draadloze signaal .
Directional of Amplified Antennes

De antenne op de standaard router is voldoende voor de meeste in-home -toepassingen . Een stacaravan router moet in staat zijn om volledig te functioneren zonder problemen bij allen . U kunt echter een gedegradeerde signaal verbeteren door het vervangen van de standaard antenne met een hogere opbrengst versie of door het installeren van een repeater . Een repeater zou halverwege worden gesitueerd door het huis , zodat het signaal van de ene kant van het huis het andere uiteinde kan bereiken . Vervanging antennes zijn beschikbaar voor de meeste apparaten en gewoon vastschroeven . De antennes kan worden versterkte signalen of gericht . Een router gemonteerd aan de noordzijde van de stacaravan zou profiteren van een directionele antenne wees zuiden langs de lengte van het huis .
Beveiligingsupdate voor

Draadloze routers
, of gewijzigd of voorraad , doe opereren binnenkant van een stacaravan . Het signaal buitenkant van het huis is drastisch verzwakt door de metalen wanden van het huis , maar het signaal is nog steeds aanwezig . Veel stacaravans zijn geparkeerd in trailer parken waar buren zijn binnen 20 meter van uw achterdeur . Draadloze signalen kan vaak oplopen tot 100 voet gemakkelijk . Om uw systeem en uw netwerk te beschermen , installeer de programmering voor het draadloze netwerk met behulp van wachtwoorden en beveiligde verbindingen . De installatiehandleiding voor de router informatie over het instellen van het netwerk als een onbeveiligd , zonder wachtwoord , of een beveiligd netwerk . Routers hebben geen merkbaar verschil in snelheid met behulp van type netwerk .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe kan ik een Remote Antenna …
·Hoe te lokaliseren uw NETGEAR …
·Hoe Hook Up een draadloze rout…
·Hoe te Sky DG834GT Firmware Ve…
·Hoe krijg ik toegang tot een C…
·Hoe je DHCP functie uitschakel…
·How to Set Up een router van B…
·Hoe vindt mijn 2Wire WPA 
·How to Set Up een Westell 7500…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe om te achterhalen of ik een 56K mode…
·Hoe maak je een router gebruiken als swi…
·Toegang tot een lokaal netwerk via Links…
·Hoe te Hookup Draadloos internet 
·Belkin router Instellingen voor Sky Broa…
·Hoe maak je een Snap Server configureren…
·Hoe maak je een Cat5 Female Connector 
·Hoe Network Throughput Meet 
·Hoe te SSAS berekenen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com