Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe te Hookup Draadloos internet
Leren hoe je aansluiting draadloos internet kunt u grote voordelen in de mobiliteit netwerken geven . Het hebben van een draadloze verbinding voorkomt dat u gebonden aan uw modem of bekabelde router , waardoor u toegang tot uw internetverbinding vanaf elke plek in huis of op kantoor . Om aansluiting draadloos internet , hebt u een draadloze netwerkadapter en een 802.11b/g/n draadloze router nodig . Het opzetten van een draadloze internetverbinding is vrij eenvoudig en duurt minder dan een uur met succes te voltooien . Wat je nodig hebt
Computer
Draadloze netwerkadapter
802.11b/g/n draadloze router
kabel-of DSL -modem
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zorg ervoor dat uw computer is uitgerust met een draadloze netwerkadapter . De meeste desktop computers niet over een draadloze netwerkadapter , dus je moet een USB dongle of een PCI- desktop -adapter gebruiken om draadloos toegang te krijgen. Bijna alle moderne laptops hebben een ingebouwde draadloze netwerkadapter , waardoor een externe adapter overbodig . Kopen van 2

Sluit de 802.11b/g/n draadloze router op uw kabel- of DSL-modem met een Ethernet-kabel . Steek een uiteinde van de Ethernet- kabel aan op de gemarkeerde ethernet aansluiting op de draadloze router en het andere uiteinde op de eveneens gemarkeerde aansluiting op de modem . Als uw kabelmodem wordt geleverd met ingebouwde draadloze mogelijkheden, kunt u niet nodig om de router te gebruiken .

Zet uw computer en toegang tot haar netwerk configuratie gereedschap 3 . Selecteer het draadloze netwerk van uw router uit de genoemde selectie van draadloze netwerken beschikbaar zijn en klik op "Connect ".
4

Gebruik uw webbrowser om te navigeren naar het webadres van de fabrikant van uw draadloze router . Dit brengt u naar de configuratie van de router , waarin u de instellingen van de router kan aanpassen en het opzetten van een encryptiesleutel voor extra veiligheid . Wanneer u de configuratie pagina te bezoeken voor de eerste keer , kan u worden gevraagd om een ​​nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord maken of gebruik maken van de referenties van de fabrikant om de pagina te openen .

Test 5 de nieuwe een draadloze internetverbinding door het bezoeken van een paar websites . Als de websites niet geladen , controleert u de fysieke verbinding tussen de modem en de router . Als de fysieke verbinding is prima , Controleer de instellingen van uw draadloze router .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe Vergelijk Wireless Broadba…
·Hoe te gebruiken Bluetooth te …
·Kan weer invloed hebben Wi - F…
·Hoe kan ik een wachtwoord op d…
·Hoe te Air Card Snelheden Test…
·Hoe het opzetten van mijn Dell…
·Hoe je Wireless Repeaters Gebr…
·Xbox 360 Online Van mijn draad…
·Hoe kan ik Hook Up een draadlo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Profibus communicatie protocol 
·Hoe maak je een IAO IP Reset 
·Hoe de versie van Linux Ethernet- driver…
·Wat is een openbare UDP Port ? 
·Verbinding maken AT & T High Speed ​​Int…
·Hoe stel ik een webserver op een Local I…
·Hoe maak je een Zyxel modem 
·Waarom zijn computers een nuttig instrum…
·Zelfgemaakte Linksys Wireless Signal Boo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com