Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Zelfgemaakte Linksys Wireless Signal Booster
Een Linksys draadloze router maakt gebruik van een antenne voor het verzenden en ontvangen van draadloze signalen voor het thuisnetwerk is aangesloten. Om de signaalsterkte en de efficiëntie van de router verhogen , voeg een zelfgemaakte booster en de antenne. Een paar leveringen uit een hobby winkel zal ook nodig zijn als sommige items uit rond het huis . De router hoeft niet te worden gedemonteerd , noch zal het op geen enkele manier worden geschaad door het toevoegen van een booster aan de antenne . Wat je nodig hebt
krant
11 - by - 14 - inch karton , 1/2-inch dikke
aluminiumfolie
Ruler
cellofaan tape
Potlood
Universeel mes
Kompas -witte lijm
Toon Meer Aanwijzingen

Plaats 1 een vel krantenpapier op een tafel . Plaats de kartonnen horizontaal op de krant . Plaats stroken aluminiumfolie op het karton volledig te bedekken . Vouw de uiteinden van de strips van aluminiumfolie die gaan uit de kartonnen eronder . Kopen van 2

Draai het karton op . Tape de aluminiumfolie eindigt aan het karton met stroken plakband . Draai het karton op .

Maatregel 3 7 centimeter van de linkerbovenhoek van het karton . Maak een stip op de 7 inch merk . Maatregel 5 centimeter naar beneden van de 7 inch merk . Maak een punt aan het 5 inch merk .
4

Teken een verticale lijn naar beneden de stippen aan de rechterkant van de linker bovenhoek . Teken een horizontale lijn vanaf de stip het dichtst bij u aan de linkerzijde van het karton . Knip de rechthoek van karton met de schaar door het volgen van de lijnen getrokken . Meet en knip een rechthoek , maar beginnen bij de rechterbovenhoek van het karton .
5

Plaats een van de rechthoeken beneden op de krant horizontaal . Meten tot een centimeter van de linkerbenedenhoek en maak een punt met het potlood . Meet tot een centimeter van de linker bovenhoek en maak een punt met het potlood . Meten tot 1 1/2 cm vanaf de stip maakte het dichtst bij u . Maatregel 2 centimeter naar de rechterkant van het karton en maak een punt met het potlood . Herhaal deze procedure , alleen te beginnen bij de rechterbenedenhoek .
6

Teken een boog door de stippen op de linkerkant van de rechthoek met het kompas . Herhaal deze procedure met de stippen op de rechterkant van de rechthoek . Snijd de bogen uit het karton met het lemmet van een mes .
7

Draai de rechthoek over . Vouw de onderkant van de rechthoek tot het midden . Vouw de bovenkant van de rechthoek naar het midden . Vouw de plooien met uw vingers .

Plaats 8 de ongesneden rechthoek horizontaal op de krant . Maatregel 2 1/2 cm naar beneden vanaf de linkerbovenhoek en meet 2 centimeter naar rechts dan . Maak een punt met het potlood . Herhaal deze procedure , maar uitgaande van de rechterbovenhoek van de rechthoek .
9

Breng houtlijm aan elke punt . Leg de gesneden rechthoek horizontaal op de onbesneden rechthoek , zodat het dekt de puntjes . Houd het snijden rechthoek omlaag tegen de ongesneden rechthoek gedurende 2 minuten , zodat de witte lijm te houden kan nemen . Laat de snede rechthoek . Laat de witte lijm voor 20 minuten voordat u verder gaat .

Maatregel 10 over de lengte van de onderkant van de ongesneden rechthoek . Maak een gat van een 1/2 inch op van het halve teken aan de onderkant . Herhaal deze procedure vanaf de bovenkant van de ongesneden rechthoek .
11

Duw de Linksys WiFi -antenne door de onderste opening van uw signaal booster van voren en vervolgens naar buiten door het bovenste gat van de achterkant .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je NAT -instellingen wijzi…
·Hoe te beveiligen Linksys Wire…
·Hoe Hook Up een Wireless - N 3…
·Hoe maak je Bereik van een WiF…
·Hoe kan ik een SSID op een Lin…
·Hoe te vinden die is aangemeld…
·Hoe maak je een wachtwoord voo…
·Aangesloten op een draadloze r…
·Hoe maak je een Netgear WGR614…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·De beste Parental Controls Software 
·Hoe een RAR -bestand downloaden op een s…
·Cisco probleemoplossing 
·Hot Standby Protocol 
·Waarom is mijn Charter internet traag ? 
·Hoe het opzetten van een 4-poorts draadl…
·Network Communication Devices 
·Hoe kunt u uitschakelen DSL Zonder nemen…
·Wireless - G netwerk Vs . Wireless - N n…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com