Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Network Communication Devices
Netwerk communicatie- apparaten kunnen computers , servers , printers en andere apparaten gegevens naar elkaar . Ze worden gebruikt voor het routeren van data door herhaling " volgens " wat verzonden , of een actief complex werkwijze voor het verdelen van de data en het uitvoeren foutcontrole voor het ophalen van de gegevens . Communicatie kan worden tussen twee aangrenzende computers , een computer met een printer , of computers in wide- area netwerken . Deze apparaten waarborgen dat gegevens verzonden en ontvangen wordt gerouteerd door het beoogde toestel hebben . Hubs of Repeaters

Een hub is de eenvoudigste netwerk communicatie -apparaat en wordt vaak gebruikt voor lokale netwerken met een klein aantal computers . Het heet een repeater omdat herhaalt het signaal heeft ontvangen van een computer om alle andere computers in het netwerk . Het nadeel hiervan is dat het signaal het ontvangt , meer wel dan niet , is niet bedoeld om alle computers . Dit veroorzaakt onnodig netwerkverkeer en bandbreedte verbruik omdat het doesn ' t discrimineren aan wie een signaal wordt verzonden . Het is aan de ontvangende computers te beslissen of het is of niet. Wanneer een bestand wordt gekopieerd van de ene naar de andere computer , worden signalen tijdens de overdracht, die informatie, zoals de IP-adressen en computernamen van de afzender en de ontvanger bevatten uitgezonden . Computers ontvangen deze signalen en controleren of de ontvanger ' s IP -adres en de naam van de computer overeenkomen met die van hen . Een ander nadeel gebeurt wanneer computers verzenden en ontvangen van gegevens allemaal tegelijk . Zonder de juiste routing mechanisme , botsing vanwege alle signalen worden rond gestuurd . Het kan vertragen een netwerk of zelfs breng het naar beneden .
Bruggen

Een brug wordt gebruikt om de segmenten te creëren in een netwerk . Denk aan een kantoor met verschillende afdelingen . Er zijn diensten die met elkaar communiceren regelmatig en er zijn er die nauwelijks iets van elkaar nodig . Een brug kan twee afdelingen die de overdracht van gegevens regelmatig aansluit terwijl scheiden de anderen dat niet doen . Een brug controleert of de doelcomputer is onderdeel van zijn segment op Verzenden. Zo niet , zakt het signaal . Het vermindert in wezen netwerkverkeer en congestie , maar een brug kan niet routegegevens die geen deel uitmaakt van zijn segment . Andere communicatie-apparaat nodig zou hebben om dat deel te nemen .
Schakelaars

Een switch heeft vele poorten die kunnen worden gebruikt om verschillende netwerksegmenten verbinden . Verschillende afdelingen , zelfs degenen die zelden communiceren , kunnen bestanden van elkaar verzenden omdat een schakelaar kijkt naar de doelcomputer ' s IP-of MAC -adres , dan vindt de kortste route binnen het netwerk te sturen . Schakelaars zijn vervangen hubs en bruggen in de lokale en wide area netwerken vanwege de routing mechanisme , maar het kan route gegevens alleen voor computers die behoren tot de subnetten aangesloten op de schakelaar . Als de computer niet tot een subnet erkent , het daalt de gegevens helemaal.
Routers

Een router neemt af wanneer een schakelaar niet kan. Het is een apparaat dat zijn eigen routeringstabel die IP -adressen binnen en buiten het netwerk bevat heeft . Het kan route data van computers zelfs tot dezelfde subnet van de gegevens door naar een andere router , die zij doorgeeft aan een andere totdat de doelcomputer bereikt . Deze " " hop van de ene router naar de andere is wat maakt Internet communicatie mogelijk , waarbij de ene computer van de ene kant van de wereld kan een bestand of een e-mail naar de andere kant van de wereld te sturen .
< Br >

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je verbinding een pc …
·Hoe vind ik wat Port ik gebrui…
·Hoe te delen Dial -Up Between …
·Hoe de Screen Saver uitschakel…
·Hoe te Subdomeinen configurere…
·Hoe te CAT5e Jacks beëindigen…
·Hebt u naar Have Internet Voor…
·Hoe te bedraden en installeren…
·Hoe te configureren Spanning T…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een wedstrijd voor jouw websi…
·Star Network Topologie Hub & Switch Vers…
·De Login voor DD - WRT routers 
·Hoe maak je een beveiligd netwerk Break 
·Hoe te installeren Wi - Fi 
·Het automatisch laden van de Modem in 2W…
·Hoe het opzetten van een NETGEAR 834B Al…
·Over Bestandsdeling tussen een Mac en PC…
·Hoe snelheid van Dial - up op Phones 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com