Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzigen
Een netwerk wachtwoord is een combinatie van alfanumerieke tekens die gebruikers moeten invoeren om toegang te krijgen tot een lokaal netwerk . Draadloze routers gebruiken dit wachtwoord om het netwerk te beschermen tegen ongeautoriseerde gebruikers die potentieel bandbreedte kon stelen uit het netwerk , toegang krijgen tot gevoelige gegevens en bekijk de informatie wordt verzonden naar en van de router van het netwerk . Als u uw wachtwoord wijzigen , dient u in te loggen op de URL van de router en de toegang tot de beveiligingsinstellingen . Instructies

Type 1 URL van de router in uw webbrowser . Om toegang te krijgen en alle instellingen van uw router te wijzigen, moet u inloggen op de URL van de router . Hierdoor kan uw computer kan communiceren met de router en toegang tot de hoofdpagina van de router . Bij de toegang tot de URL van de router , gebruik maken van dezelfde computer die werd gebruikt om de router te installeren . Als u niet weet wat de URL van de router , kijk voor deze informatie in de handleiding van de router of op de website van de fabrikant . Na het invoeren van de URL in de adresbalk van de webbrowser , drukt u op ' Enter ' of klik op de " Go "-knop van de browser .

Input 2 standaard gebruikersnaam en het wachtwoord van de router . Zodra u de URL van de router in te voeren in uw webbrowser , wordt een dialoogvenster weergegeven waarbij u zelf invoeren gebruikersnaam en het wachtwoord van de router . ( Merk op dat dit wachtwoord is niet het wachtwoord voor het netwerk . ) Tenzij u eerder gebruikersnaam en het wachtwoord van de router , voer de standaardinstellingen gewijzigd. Veel routers hebben de standaard "admin " en het wachtwoord in te stellen als " wachtwoord" of hebben geen paswoord helemaal . Om erachter te komen standaard gebruikersnaam en het wachtwoord van uw router , raadpleegt u de documentatie die bij de router of kijk op de website van de fabrikant. Klik op " OK " om door te gaan naar de hoofdpagina van de router .
3

beveiligingsinstellingen van de router Access . Afhankelijk van het merk van uw router , zal er tabbladen of links op de hoofdpagina van de router . Een van deze zal de pagina voor het wijzigen van uw beveiligingsinstellingen bevatten . Zoek en klik op het tabblad link of . Deze pagina wordt een aantal tekstvakken , waarvan er een zal de SSID ( naam van het netwerk ) en twee tekstvakken voor het netwerk wachtwoord veranderen bevatten bevatten .
4

Selecteer een encryptie type en het wachtwoord wijzigen . De meeste nieuwe routers bieden WEP ( Wired Gelijkwaardigheid Privacy ) veiligheid of WPA-beveiliging . Selecteer het type beveiliging en het wachtwoord wijzigen door het intypen van een nieuw wachtwoord in de twee tekstvakken . Als u klaar bent , klikt u op " OK . "
5

Sla de wijzigingen op en uitloggen . Nadat het netwerk wachtwoord wijzigen , moet u op "Opslaan" of " Apply " om het wachtwoord te veranderen te houden . Log uit van de router door te klikken op de " Afmelden " of " Exit" link op de hoofdpagina van de router . Als u de hoofdpagina geopend voor een bepaalde periode , kunt u automatisch afgemeld .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Is een WN111 Compatibel met ee…
·Netgear DG834 Installatie 
·Hoe een printer toegang via ee…
·Hoe Set Up Security voor My WG…
·Hoe Hook Up een Linksys Broadb…
·Hoe de Wireless internet Unloc…
·Hoe maak je een Belkin Gaming …
·Hoe te verwijderen Mijn Draadl…
·Hoe maak je een draadloos netw…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Gerouteerd Vs . Switched Networks 
·Hypertext Transfer Protocol Problemen 
·SNMP- tools voor Windows 
·Hoe kan ik Monitor Internet Activiteit o…
·How to Set Up een WNR2000 
·Verschil tussen DSL en draadloos interne…
·Rol van nanotechnologie in een optisch n…
·Hoe je een printer om twee computers net…
·De DSL en Internet Lights Are Not steekt…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com