Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Rol van nanotechnologie in een optisch netwerk
Nanotechnologie wordt gebruikt op alle niveaus van de computertechnologie, waaronder optische netwerken . Echter , het groeiende gebied van nano - techniek belooft toekomstige verbeteringen die lijkt science fiction vandaag . Dit geldt vooral voor optische technologieën waar nanodesign oplossingen voor optische problemen die niet oplosbaar met traditionele methoden toestaan ​​. Nanotechnologie

Nanotechnologie
wordt algemeen gedefinieerd als technologie gemeten in nanometer , of een miljardste van een meter . Alle moderne computer chips zijn ontworpen op nanoschaal , met individuele circuits op een chip varieert 60 tot 80 nanometer . Glasvezel , ter vergelijking , draagt ​​zeer grote hoeveelheden informatie op een kabel die is klein door menselijke normen , op minder dan 10 micrometer , maar dit is nog steeds duizenden nanometer in de breedte . Computer chips zijn niet gemaakt met behulp van nano - engineering, in plaats met behulp van high - tech etsen methoden om extreem kleine groeven op een blanco substraat die vervolgens worden gevuld met geleidende metalen te creëren .
Nano -Engineering
< br >

Nano - Engineering bouwt computing- onderdelen en andere machines op nanometer afmetingen van de grond , door het manipuleren van materie op atomair niveau en het creëren van apparaten die niet kunnen worden ontwikkeld door middel van conventionele technieken . Bijvoorbeeld, computer chip fabricage beperkt door de golflengte van het toegepaste laserlicht met strakkere groeven die lasers smallere golflengten en veel hogere energie . Er is een maximum voor het aantal circuits die op een chip met behulp van conventionele methoden kan worden geplaatst , maar nano - techniek belooft het creëren van veel kleinere , en dus veel krachtiger computerapparatuur.
< Br > fotonen en elektronen

Een potentiële vooraf appartementen in nanocomputing kan afkomstig zijn van de vervanging van de elektronen momenteel worden gebruikt om computergegevens vertegenwoordigen fotonen . Een elektron is een van de fundamentele deeltjes die maakt een atoom en elektriciteit wordt gemaakt van de beweging van elektronen . Een foton , ter vergelijking , is een enkele quantum van licht -energie . Foton - based computing zou veel lagere energiebehoefte hebben en hogere snelheden dan elektronen - based computing , en zou nanoschaal mechanismen ze via een computersysteem of netwerk vereisen .
Toepassingen

Nanotechnologie kan ook een oplossing bieden voor de minimale grootte schalingsproblemen gesteld door de lasers gebruikt in conventionele methoden eerder vermeld . Nanolithografie zou veel tinier trajecten worden gesneden in een chip substraat , of nano - techniek kan worden gebruikt om chips te bouwen op nanoschaal vanaf nul . Ontwikkelingen in nanoarchitecture naast fotonische computergebruik kon vervagen de grenzen tussen de computer en het netwerk , als dezelfde pulsen gebruikt om informatie binnen een computer op te slaan ook zou worden gebruikt om gegevens te verplaatsen langs het netwerk , waar high-powered nanoschaal computerapparatuur sommige kon afschuiven het werk dat momenteel wordt behandeld door computers en routers .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat zijn de nadelen van online…
·Hoe maak je een Cisco 3550 Pro…
·How to Get Bluetooth Werken aa…
·Hoe te communicatieverbinding …
·Hoe maak je een Microsoft Netw…
·DS3 Fout Betekenis 
·Wat is een Brocade -switch ? 
·Hoe kan ik een Linksys 8 Port …
·Hoe Set Up Reverse DNS 
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Heb ik nodig Internet Service te gebruik…
·Wat betekent het om een Cyber ​​Bully Be…
·DSL Vergeleken met Dial - Up 
·Definieer Wireless Modem 
·Hoe maak je draadloos Geluidsniveau Meet…
·Hoe de Global Catalog Server Verander 
·Hoe te delen Draadloos internet Over Eth…
·Hoe kan ik ontgrendelen mijn router van …
·Hoe maak je een Wireless DSL Modem Setup…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com