Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat betekent het om een Cyber ​​Bully Be ?
Het internet biedt kinderen met een verscheidenheid van instrumenten die klas studies kan verbeteren, zorgen voor betekenisvolle interactie met vrienden onafhankelijk van de fysieke locatie en het stimuleren van de opleiding buiten de school . Maar het kan ook de gelegenheid bieden een aantal belangrijke misbruik , namelijk het gebruik van online -technologieën te treiteren of pesten anderen . Identificatie

Een cyber- pesten is iedereen die gebruik maakt van het internet om negatieve opmerkingen over een individuele plaatsen, versturen negatieve e-mails naar een individuele of anderszins gebruik maken van online middelen om een individu of groep lastig te vallen . Cyber ​​pestkoppen kan alles gebruiken van tekstberichten naar online forums om anderen lastig te vallen . Iedereen kan een cyber pestkop te zijn , maar cyberpesten vindt vaak plaats onder jongeren ; acties die kunnen worden aangemerkt als cyberpesten aan de zijde van een jeugd zijn plaats gezien als cybercrime of cyber stalking wanneer een volwassene neemt deel aan hen < br . >
Effecten

Cyber ​​
pesten kan een negatief effect op het slachtoffer , het zelfde als fysieke pesterijen hebben . Maar in tegenstelling tot fysieke pesten , cyberpesten is moeilijker op te sporen en meer voorkomt . Iedereen kan een cyber pesten en de relatieve anonimiteit van pesten iemand zonder face-to - face interactie te kunnen cyberpesten incidenten verhogen . Terwijl conventionele pesten kan alleen plaatsvinden op school of een plaats waar de pester en het slachtoffer in contact komen , cyberpesten kan blijven buiten het klaslokaal , waardoor het veel moeilijker te bestrijden .
Indicatoren

Volgens de website KidsHealth , kinderen die tekenen van sociale terugtrekking te tonen kan worden ervaren cyberpesten . Als kinderen worden rustig , op hun hoede voor sociale interactie of humeurig na het gebruik van internet , ze kunnen worden ervaren cyberpesten . Slachtoffers kunnen ook vertonen deze symptomen en anderen , zoals verlies van eetlust en slaapproblemen , zelfs wanneer er zonder het internet .
Voorkomen Cyberpesten

Veel scholen
nemen stappen aan te pakken conventionele en cyberpesten . Echter , ouders zijn instrumenteel in het voorkomen van cyberpesten in het bijzonder. Ouders moeten vertrouwd met gewoontes en gedrag online van hun kinderen geworden . Dit kan helpen de ouders niet alleen de gaten te houden wanneer hun kinderen worden cyber gepest , maar ook als hun eigen kind is cyberpesten anderen . Ouders zouden ook moeten overwegen de toegang van hun kinderen om bepaalde technologieën te beperken door het hebben van bepaalde perioden waar kinderen de computer of sociale netwerksites kunnen gebruiken .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te activeren Verizon Dial …
·Hoe uw Cricket account verwijd…
·Hoe maak je een website in IIS…
·Wat Is LLC Snap ? 
·Hoe te Dansende Elf Creëren 
·Hoe maak je een PSP Goedkope O…
·Hoe snel Set Up een Apache ser…
·Hoe de IP veranderen in een Ce…
·Hoe maak je een Routing Protoc…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
Wat is een Linksys WEP code ? 
  Netwerken Articles
·Magnetron Breedband Link Transmitter & R…
·Hoe het opzetten van een Linksys WRT300N…
·Toegang tot een huis PC via het Internet…
·Hoe kan ik een externe modem resetten 
·Hoe Hook Up een DSL- modem en een router…
·Hoe een computer te verbinden met HDTV d…
·Toegang tot een FTP -server 
·Hoe het opzetten van een Linksys WAG200G…
·Hoe maak je een kabel draad naar een Con…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com