Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht van mijn draadloos internet?
Zijn gemakkelijker dan ooit om al uw apparaten aan te sluiten op een internet -netwerk . Met de vooruitgang in draadloze technologie , is het makkelijk om het meeste uit uw computer en draadloze behoeften te krijgen . Volgens Pew Internet , hebben 34 % van de internet gebruikers ingelogd op het internet met een draadloze internetverbinding thuis of op kantoor . Zorgen voor een optische draadloze radio kracht die kan inspelen op uw browsen en technologische behoeften . Wat je nodig hebt
draadloze repeater
Wireless adapter
Antenne
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verplaats de draadloze router of access point in een centrale locatie in uw huis . Verplaats het signaal uit de buurt van muren die de sterkte van het signaal en de lagere ontvangststerkte kan bufferen . Gebruikers die zijn aangesloten op het draadloze signaal zal een duidelijke verbetering in de draadloze ontvangst te zien . Kopen van 2

Houd de draadloze router uit de buurt van metalen armaturen . Metaal , vloeren en wanden zal interfereren met het radiosignaal . Hoe dichter de draadloze router is op metaal , hoe zwakker het draadloze signaal . Houd de draadloze router in een verhoogde gebied ver van metalen armaturen . Dichter bij de router indien mogelijk om draadloze ontvangst te vergroten .
3

Gebruik een draadloze repeater . Zendrepeaters uitbreiden en versterken van het draadloze signaal zonder omslachtige draden of apparatuur . Plaats de draadloze repeater tussen uw router en uw computer . De draadloze repeater zal relais het signaal om in een groter gebied , vergroten van de signaalsterkte en het verhogen van de ontvangst van uw draadloze apparaten .
4

Upgrade draadloze adapter van uw notebook . Soms draadloze routers produceren efficiënt signaalsterkte , maar de draadloze adapter in je notebook of desktop kan niet in staat om te ontvangen en te verzenden datastromen efficiënt . Verbeter ontvangst van uw notebook door de aankoop van een high -gain externe antenne . Linksys , Buffalo Technology , en D - Link vervaardigen externe antennes die radio-ontvangst kan verhogen . Controleer de sectie Resource voor links naar commerciële antennes en boosters .
5

het draadloze kanaal op je router wijzigen . Draadloze signalen uitgezonden in verschillende kanalen . Zoals een radio kanaal , kan sommige draadloze zenders worden verstopt met interferentie of duidelijker zijn dan anderen . In de Verenigde Staten , de draadloze kanalen 1 , 6 en 11 . Test elk kanaal door het configureren van je router via de configuratiepagina . De draadloze apparaten automatisch afstemmen op het draadloze kanaal u kiest .
6

Verminder draadloze interferentie . Als er veel draadloze signalen ingeschakeld , kan uw toestel een harde tijd het bereiken van het signaal uitzenden van uw router . Installeer een draadloze telefoon in huis die de 5.8GHz -of 900MHz -frequenties gebruikt om radiostoring te voorkomen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·How to Set Up Administration o…
·Draadloos Internet Problemen &…
·Hoe maak je een 2Wire modem ge…
·Hoe kan ik een LinkSys Wireles…
·Hoe de Signaal voor een draadl…
·Hoe kan ik een router kopen vo…
·Hoe je DSL verbinding draadloo…
·Hoe te herstellen van de NETGE…
·Hoe krijg ik toegang tot mijn …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Remote Reboot van Window…
·Netgear WGR614 Wireless Problemen 
·Oorsprong van Wi - Fi 
·Hoe een printer te delen met een D - Lin…
·Hoe krijg ik mijn WEP-sleutel ? 
·Problemen met de Linksys Wireless G 
·Hoe maak je een Wi - Fi- camera met Link…
·Hoe te converteren naar 256 Binary 
·Hoe te snoeren en kabels Mark 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com