Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Draadloos Internet Problemen & Router compatibiliteit met Internet Explorer 8
Een draadloze router kan uw computer toegang tot het internet zonder rechtstreeks op de router of modem zelf . Windows 7 regelt de interne hardware die het mogelijk maakt uw systeem om verbinding met draadloos internet , terwijl Internet Explorer 8 biedt u een interface waarmee op het web surfen . Als Internet Explorer 8 geen toegang tot het internet of ga naar de router setup pagina , kan het systeem de instellingen of hardware configuratie te wijten. Browser Onverenigbaarheid

Internet Explorer 8 kan draaien in 32 - bits of 64 - bits modus . Een 64 - bits modus applicatie kan gebruik maken van het geheugen beter dan een 32 - bits toepassing , maar bepaalde browser toepassingen of plug - ins - zoals Flash - kan niet worden uitgevoerd op een 64 - bits toepassing . Als u geen toegang tot uw router setup pagina van Internet Explorer , kan de pagina niet compatibel met IE8 64 - bit . Lancering IE8 32 - bit van de " Alle Programma's" map in het hoofdmenu en de poging om instellingenpagina van uw router weer toegang krijgen .
Overwegingen

Hoewel IE8 64 - bit zou niet in staat zijn om toegang te krijgen tot de router setup pagina , moet de router zelf heb geen conflict met IE8 . Als je niet kan inloggen op een website in Internet Explorer 8 , kan de bron van het probleem van de draadloze internetverbinding zelf .
Configuratie

Om verbinding een draadloos netwerk , moet de router verbonden met een modem . De computer moet ook een draadloze kaart geïnstalleerd om het. Een Ethernet- kabel moet worden aangesloten op de achterkant van de modem en de "WLAN " of "Internet "-poort aan de achterzijde van de router . Een coaxiale kabel moet worden die vanaf de achterkant van de modem op de wandcontactdoos .

Om te controleren of een draadloze adapter , klikt u op het Windows - logo toets . Voer " Device Manager " in het zoekveld . Kies " Device Manager " van de resultaten . Expand " Netwerkadapters " en zoek naar een apparaat met de naam " Wireless LAN " of "WiFi . " Als geen apparaat beschikbaar is , moet u een draadloze adapter te installeren op uw computer .
Problemen

Run functie " probleemoplossers " Windows 7 . Selecteer de Windows - logo -toets van de taakbalk en klik op ' Configuratiescherm'. Kies " Problemen detecteren en oplossen " van " Systeem en beveiliging . " Klik op " Netwerk en internet . " Selecteer ' Internet-verbindingen ' uit de lijst en volg de aanwijzingen op het scherm om Windows 7 aan uw verbinding zoeken naar problemen . Als Windows 7 vindt geen fouten , klikt u op " Network Adapter " en volg de aanwijzingen op het scherm . Voer de stappen voor probleemoplossing , zoals voorgesteld in " probleemoplossers . "

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te Toegang blokkeren tot w…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe maak je een WCG200 
·Manieren om jezelf te bescherm…
·Hoe maak je voorwaartse haven …
·Waarom is de Wireless Light Ne…
·Hoe je uitschakelen Linksys WR…
·Hoe maak je een WiFi SSID -num…
·Hoe je 2 draadloze routers Bri…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Microsoft LLTD Protocollen 
·Hoe maak je een Ethernet -kabel modem ve…
·Hoe te gebruiken WiFi Crack Gereedschap 
·How to Set Up Linksys Wireless - G in ee…
·Hoe Hook Up een 5 - Port Linksys Switch 
·Het gebruik van computers in Banking & I…
·Hoe kan ik Internet Get op een laptop co…
·Hoe te Dekking van een draadloze router …
·Hoe je wachtwoord toegang beveiligen naa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com