Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Manieren om jezelf te beschermen tegen Draadloze Thieves
Er zijn verschillende gradaties van beveiliging die u kunt installeren om jezelf te beschermen tegen een draadloze dief . Eenvoudige vormen van draadloze beveiliging zal je beschermen tegen amateurs dieven , maar een professionele hacker zou via de reguliere draadloze beveiliging glippen in een paar minuten . Zo zal basisveiligheid u tegen een nieuwsgierige buurman . Echter , als je het beschermen computersysteem van een bank , zou de beveiliging moeten complexer te zijn . Eenvoudige Beveiligingsupdate voor

Elke router
wordt geleverd met drie fundamentele draadloze beveiligingsprotocollen : Wired Equivalent Privacy ( WEP ) , Wi - Fi Protected Access ( WPA ) en Wi - Fi Protected Access II ( WPA2 ) . Deze effecten werken door versluiering informatie alvorens te zenden draadloos , en vervolgens het decoderen van de informatie wanneer het wordt ontvangen door een ander apparaat . De enige manier om deze informatie te onderscheppen is om de sleutel code hebben .

WPA2
is de nieuwste en zwaarste beveiliging te kraken , en zal u beschermen tegen een nieuwsgierige buurman , maar een hacker met de juiste software kan de sleutel te breken code in minder dan een uur .
Impenetrable netwerk

De meest veilige netwerk beschikbaar is een hard-wired verbinding. Door het aansluiten van een Ethernet- kabel en het uitschakelen van de draadloze adapter , zijn er geen draadloze signalen te onderscheppen . De meest veilige informatie in de wereld is in een hard-wired netwerk onderhouden met geen toegang tot het internet . Dit type netwerk is veel als een eiland van informatie met geen mogelijkheid om berichten te verzenden of te ontvangen .
Firewalls

Een firewall filtert alle inkomende netwerkverkeer en zullen alle potentieel schadelijke informatie van schade aan uw computer te blokkeren . Alle computers en routers worden geleverd met een eenvoudige firewall . De basis firewall zal je beschermen tegen invloeden van buitenaf proberen in te breken in . De basis firewall kwetsbaar van binnen . Een virus verborgen in een e - mail , flash - drive of gedownloade bijlage kan gaten punch via de firewall het geven van een hacker volledige toegang tot uw bestanden . Er zijn meer geavanceerde firewalls die kunnen worden gekocht om te beschermen tegen interne risico's , maar ze kunnen meer dan de computer die u probeert te beschermen kosten.
Public Network Risico

elke keer dat u verbinding maakt met een openbaar netwerk is er een risico van onderschepte informatie - weten wie is het verstrekken van uw verbinding . Een gerenommeerd bedrijf dat gratis draadloos biedt zou een veilige gok , maar een willekeurige draadloze verbinding kan problemen betekenen . Een draadloze dief kan het opzetten van een lokale Wi - Fi-verbinding in de hoop op een slachtoffer te lokken . Alle gevoelige informatie , zoals persoonlijke wachtwoorden , credit card nummers of Social Security -nummers gestuurd via deze draadloze verbinding kan vervolgens worden onderschept .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe de Wi - Fi- signaal Verhoo…
·Hoe te vervangen een Netgear W…
·Hoe installeer ik WRT54GS Derd…
·Toegang tot een WiFi -antenne 
·Waarom wordt mijn internet sig…
·Hoe je DSL verbinding draadloo…
·Hoe te Network Security Settin…
·Hoe te verbinden Twee Linksys …
·Hoe je het Kanaal over DIR - 6…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Connect PBX naar VoIP 
·Hoe maak je een gratis Secure Donatiefor…
·Hoe maak je een Sleeping PC Computer Wak…
·Verbinding maken met een Bogen Quantum I…
·Hoe de Bluetooth gebruiken in de Gateway…
·Verschillende soorten van Network Hardwa…
·Hoe maak je een Smart Filter Beat 
·Hoe te Grandstream configureren 
·Hoe om uw computer te beveiligen op een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com