Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe te Grandstream configureren
De Grandstream reeks Internet telefoons , video- telefoons en headsets kunnen gebruikers toegang tot voice diensten via VoIPtalk netwerk . VoIPtalk is een Voice over Internet Protocal gastheer verantwoordelijk voor het verstrekken van VoIP-dienst naar het Verenigd Koninkrijk en Europa . De verschillende Grandstream apparaten configureren vereist registratie IP van het apparaat ( Internet Protocol ) -adres , en het wijzigen van instellingen van het apparaat om de beste service te bieden voor uw apparaat . Zodra de configuratie is voltooid , kan de Grandstream apparaat toegang tot het VoIPtalk netwerk en toegang tot VoIP-diensten krijgen . Wat je nodig hebt
Grandstream apparaat
internetverbinding
Local area network
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bevestig een LAN ( Local Area Network ) -kabel uit uw Internet- netwerk naar de "LAN " -sleuf op de Grandstream apparaat . Bij gebruik van de Grandstream Budgetone , druk op de " Menu " op het apparaat , dan is de " Down" pijl en vervolgens "Menu . " Noteer het IP-adres van het apparaat . Bij gebruik van de Grandstream Handytone , drukt u op de knop primaire Handytone , kies vervolgens " 02 . " Noteer het aangekondigde IP-adres . Kopen van 2

Open een webbrowser op een pc is aangesloten op het LAN en typ de eerder opgenomen IP-adres in de adresbalk . Druk op "Enter " om naar de homepage van het apparaat . Typ " admin " in het login veld in en klik op de knop "Login" .
3

Selecteer de " dynamisch toegewezen via DHCP " in het veld " IP-adres" . Selecteer het veld " Admin Password ' en typ een nieuw wachtwoord in dat zal worden gebruikt in op het apparaat homepage te loggen .
4

Stel de " SIP- gebruikers-ID " en " Authenticatie ID "om uw VoIPtalk gebruikers-ID . Stel " SIP Server " aan het adres " voiptalk.org " . Stel het veld "Authenticatie Password " om uw VoIPtalk wachtwoord . Verander de " IP Phone Number" om uw VoIPtalk ID .

Change 5 " SIP Registration" op "Ja ", "Uitschrijven op Reboot " op "Nee " en "Registreer Expiratie " naar " 3 . " Wijzig het veld " NAT traversal ( STUN ) " op "Nee " als uw telefoon achter een router .
6

Stel het veld " DTMF " om " via SIP INFO . " Klik op de " UPGRADE " knop op het onderste gedeelte van het scherm om de configuraties toe te passen. Klik op de " REBOOT " knop om de opgeslagen instellingen te implementeren en herstart uw Grandstream apparaat .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Wat is VoIP Lag ? 
·Wat is het verschil tussen PBX…
·Hoe je bandbreedte berekenen v…
·Hoe maak je een Vast converter…
·Hoe maak je een Quintum Tenor …
·Hoe maak je een VoIP -nummer 
·De beste VoIP Business Service…
·Hoe te detecteren VoIP 
·Hoe een Reseller van VoIP 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Voordelen van VoIP PBX 
·Hoe maak je verbinding een WRT54G op een…
·Hoe te IIS 6.0 Beheer 
·Hoe uw Netgear Wireless Router instellin…
·Hoe te activeren Gigabyte Teaming 
·Wat is Server Network Software? 
·Hoe maak je een pc Voeg toe aan mijn Mac…
·Hoe kan ik mijn Dropbox beschikbaar zijn…
·Hoe de Range van een Air Card Boost 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com