Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Waarom is de Wireless Light Net Knipperende ?
Wanneer licht van een draadloze router blijft knipperen en je bent in staat om het te gebruiken om toegang te krijgen tot het web , betekent dit dat het apparaat goed werkt . Indien is knipperen alle apparaat doet , kan er een probleem zijn . U kunt vast de meeste van de problemen in verband met een router door het gebruik van een paar eenvoudige tips , maar op het einde , moet u de hulp van een elektronica reparatie professional te zoeken . Transmissies

Net als een modem heeft , steekt een draadloze router knippert bij het verzenden van gegevens naar een Wi - Fi-apparaat , zoals een computer of mobiele telefoon . Zolang de Wi - Fi-apparaat is in staat om gegevens te ontvangen en te verzenden via de draadloze verbinding met de router , kan het knipperende licht genegeerd . Lampjes van de router knipperen wanneer het toestel verzendt en ontvangt data transmissies , met vermelding van de gegevens op de juiste wijze verwerkt en verzonden naar hetzij de Wi - Fi- apparaat of de modem .
Constant knipperend

een draadloze router knipperen , zelfs als er een Wi - Fi-apparaat is niet draadloos verbonden . Dit gebeurt omdat het modem , waarbij de router is aangesloten , voortdurend verwerkt datatransmissies van internet . Dit proces , bekend als Address Resolution Protocol , gaat de modem omzetten van 32 - bits Internet provider webadressen in 48 - bit Ethernet- adressen . De Ethernet omvat alle toestellen die zijn verbonden met een modem via een draad of kabel , zoals een draadloze router . Lampjes van de router knippert wanneer het verzenden of gegevens, waaronder die geproduceerd door de ARP . Ontvangt
Connections

Wanneer de router verwerkt gegevens van de ARP , de knipperen met tussenpozen . Wanneer de router gegevens verwerkt terwijl een Wi - Fi- apparaat is aangesloten , het knipperen gebeurt sneller . Als u niet in staat zijn om toegang te krijgen tot de router met een Wi - Fi-apparaat , maar lampjes van de router blijven knipperen snel , is er mogelijk een probleem met de aansluiting van het apparaat te zijn . Het maken van een draadloze verbinding met een router vereist dat u de draadloze verbinding de functie van de Wi - Fi- apparaat te activeren . Bijvoorbeeld , als u probeert om een mobiele telefoon aan te sluiten op de router , moet u de telefoon Wi - Fi-netwerk -functie in de instellingen van het apparaat te activeren om een ​​goede aansluiting te garanderen .
Overwegingen
< br

meeste draadloze routers > bent in staat om draadloze verbindingen te ondersteunen voor maximaal vijf Wi - Fi- apparaten tegelijk . Met elk aangesloten apparaat , de snelheid waarmee licht van de router knipperen toeneemt . Wanneer steun limiet van de router wordt bereikt, kan de knipperende lampjes constant blijven branden , omdat het verzenden en ontvangen van uitzendingen in een veel sneller tempo dan wanneer er minder apparaten zijn aangesloten . Een veelbetekenende teken dat de router niet goed werkt is wanneer er geen knipperende lampjes verschijnen . Als dit gebeurt , controleer kabels van de router te zorgen dat ze goed zijn aangesloten op de modem en een stopcontact . Als alle pogingen probleemoplossing niet aan de router werkend te krijgen , de hulp inroepen van een elektronica reparatie professional .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Vista AirPort Express Probleme…
·Hoe kan ik meerdere WAP54G Con…
·Hoe maak je een Pass Key op Wi…
·Hoe te Disable WEP op een Acti…
·Hoe het opzetten van draadloze…
·Hoe te openen Mijn NAT op een …
·Hoe maak je een MAC-adres toev…
·Hoe maak je een WiFi -router m…
·Hoe kan ik zien wie er ingelog…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Client Server Zorg 
·Hoe te converteren naar dBi Km 
·Networking technologie voor digitale app…
·Windows XP netwerkverbinding oplossen 
·De voordelen van SSL 
·Hoe kan ik een Sonicwall TZ150 Reset 
·Hoe vind ik een Printers TCP /IP adres? 
·De voordelen van het verdelen van een Et…
·Verbinding maken met uw pc Buiten het hu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com