Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Easy Setup voor Routers
Weinig computer eigenaren hebben de tijd of de wens om de fundamenten van draadloze netwerken te leren . Echter, veel eigen notebook computers en verbinding wilt maken met het internet draadloos. Om het setup- proces zo eenvoudig mogelijk te maken , zijn veel routers bevatten software die uw netwerk automatisch configureert . Routers hebben ook web - based setup -schermen die u kunt openen via een browser . In plaats van het inhuren van iemand om uw draadloze netwerk te configureren , gebruikt u de hulpmiddelen die bij uw router om de installatie te voltooien met minimale inspanning . Fysieke verbinding

Een router vereist ten minste twee kabels : een stroomkabel aan te sluiten op een stopcontact en een Ethernet-kabel aan te sluiten op een breedband modem . Een router heeft een speciale Ethernet-poort voor een breedbandmodem . Deze poort heeft een label zoals " Internet " of " WAN . " Een router kan ook extra Ethernet -poorten voor computers . Wanneer u een computer aansluit op een van Ethernet-poorten van de router , moet het automatisch verbinding met het internet . Verdere configuratie is niet nodig .
Wi - Fi Protected Setup

Uw router kan een software- cd die uw netwerk automatisch zet omvatten . Hiermee kunt u al uw computers op de router door het invoegen van de schijf en naar aanleiding van de aanwijzingen op het scherm dat verschijnt . Dit proces maakt gebruik van een technologie genaamd Wi - Fi Protected Setup . Om de installatie te voltooien , moet u wellicht een pincode aangebracht typt aan de onderkant van de router of sluit een USB- opslagapparaat aan op de router en de computer .
Web - Based Setup < br >

een router
geeft u de mogelijkheid om te verbinden via een webbrowser en toegang tot de functies . U kunt verbinding maken met web - based interface van uw router door een browser te openen en te typen IP- adres van de router . Een typisch IP -adres voor een draadloze router is " 192.168.0.1 ". Raadpleeg de router handleiding voor het juiste IP-adres . Uw browser vervolgens laat een login prompt . De standaard aanmeldingsgegevens voor een draadloze router verschillen per fabrikant , raadpleegt u de handleiding van de router om de gebruikersnaam en het wachtwoord te leren . Na het inloggen , kunt u de instellingen van de router wijzigen door op links te klikken als u zou doen op een typische webpagina .
Printers

Veel printers hotels met interne draadloze adapters ondersteunen Wi - Fi Protected Setup , of WPS . Typisch , een printer met WPS- ondersteuning heeft een knop die je kunt indrukken om het installatieproces te starten. Vervolgens kunt u op de WPS-knop op de router om de printer op het netwerk automatisch te voegen . Als de printer niet over een WPS-knop kunt u het installatieproces te voltooien door het inschakelen van WPS op de printer en het invoeren van de PIN- nummer dat op de onderkant van de router verschijnt .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe je WEP verwijderen van een…
·Aangesloten op een draadloze r…
·Hoe maak je een Linskys Wirele…
·Wat Herziening Is My D - Link …
·Hoe maak je een D - Link DAP -…
·Hoe kan ik een Dell 964 Printe…
·Hoe je sneller dan 54 Mbps Kri…
·Hoe maak je Bereik van een WiF…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je een Wi - Fi Repeater Setup 
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik mijn Desktop zoeken op mijn l…
·Wat is de Werkgroep van een externe comp…
·Wireless Router Network Storage 
·How to Set Up een Arris kabelmodem 
·Hoe de Memory Box op Google 
·Network Analysis gebruiken Latent Space 
·Netwerk Wachttijd Milliseconden Per Mile…
·Is Hosted VoIP Recht voor mijn bedrijf? 
·Hoe maak je een server toevoegen aan een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com